- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
BlackDevil #1182 üzenetére
ha komolyan veszed, egy karos állvány mindegyikhez kell
-
nuke7
veterán
válasz
vodrosjozsi #1176 üzenetére
szerintem ez így felejetős, de ti tudjátok…
-
nuke7
veterán
válasz
vodrosjozsi #1174 üzenetére
nem lenne
ráadásul nem is sokkal olcsóbb, (mondjuk a focusrite pont egy kvázi prémium márka, van olcsóbban 2 csatornás usb interface) de komolyan, jack-es mikrofonnal podcastet csinálni... nem is értem
-
nuke7
veterán
válasz
vodrosjozsi #1172 üzenetére
Egy usbs audio interface-t ajánlanék, aminek van két bemenete. Pl. Focusrite 2i2 - és ha ketten beszélgettek akkor két mikrofon egyértelműen.
-
nuke7
veterán
válasz
BlackDevil #1170 üzenetére
Nincs olyan ami hardveresen szűri a zajokat. (Vagyis van, legutóbb másfél millió forint körül lattam ilyen rendszereket)
az árkategóriában találsz pár ajánlást ha visszaolvasol. -
-
nuke7
veterán
ffine t732 minden benne van a csomagban, ezzel nem fogsz mellé.
-
nuke7
veterán
válasz
Zsiráfnyál #1146 üzenetére
-
nuke7
veterán
válasz
Askformore #1132 üzenetére
Rosszul van beállítva, hogy mit vegyen fel.
-
nuke7
veterán
válasz
Aranygyerek #1122 üzenetére
behringer xm-8500 plusz egy xlr -> jack átalakító kábel.
(egy mikrofon bemenet van rajta amúgy...)
vagy bluetooth headset ha jól láttam, ha legalább 5.0-ás a BT akkor már egész vállalható a mikrofon minősége is. -
nuke7
veterán
válasz
mefistofeles #1103 üzenetére
Mire szeretnéd használni?
hama kicsit jobbnak tűnik. -
nuke7
veterán
válasz
zooltan93 #1075 üzenetére
Szerintem az előző hsz-ben írt mikrofon valószínűleg neked is jó lenne, vagy esetleg pár száz forinttal drágábban a hyper X solocast.
-
nuke7
veterán
Ez az audiotechnika 15k körül szerintem megfelelő lenne neked
-
nuke7
veterán
válasz
Mephike #1068 üzenetére
első körben erre gondoltam:
video mic go -
nuke7
veterán
te tudod, én biztos nem ezt vettem volna, ha a minőség számít.
az nem jelent semmit, hogy egy 10k alatti usb-s mikrofon hoz annyit, mintha 20%-al drágább lenne (12k...)bármelyik samsonnal jobban jártál volna. (pláne a nagyobbal)
de ha beírod, hogy a poti fontos neked - meg az alacsony ár - akkor szerintem találtál volna jobb megoldást is talán... -
-
nuke7
veterán
válasz
Perijon #1014 üzenetére
ha jól láttam, ezeken van 3,5mm jack, úgyhogy ami tuti jó lenne neked szerintem:
- rode wireless go II - ez 95k, két csiptetős egység van benne és egy vevő, amit lehet fényképezőre rögzíteni és 3,5mm jack kimenete van
- hasonló, csak full szett 115k-ért - Saramonic Blink 500 B2 szett töltő táskával
- vagy ugyanez töltő táska nélkül 73k-ért - Saramonic Blink 500 B2én ezek valamelyikét venném, bőven büdzsén belül vagy és ezek jó minőségűek.
-
nuke7
veterán
válasz
Dragbajnok #1007 üzenetére
vehetsz szerintem viszonlyag olcsó puska mikrofon vagy egy jobb minőségű rode mobilos mikrofont, az általában előre lépés a sima mobilhoz képest... (különösen ha nem vagy nagyon messze a forrástól)
a következő szint, ha állványra elé teszel egy mikrofont és laptopra veszed - ha nincs keverő akkor USB-s mikrofont javaslok, az laptoppal simán működik.
-
nuke7
veterán
válasz
Dragbajnok #1005 üzenetére
hát a minőség a kérdés, hogy milyen minőségben szeretnéd rögzíteni, mekkora helyen és mire szeretnéd rögzíteni...
Ha egy koncertet szeretnél viszonylag messziről felvenni telefonnal akkor egy telefonos mikrofon bőven elég lehet... -
nuke7
veterán
válasz
Fenn3gyer3k #992 üzenetére
örülök, hogy megoldódott, remélem azt hozza a mikrofon amit elvársz tőle
(szoftveres és hardveres környezet ismerete nélkül erre hibajelenségre szerintem semmit nem lehet mondani, én még nem tapasztaltam hasonlót...)
-
nuke7
veterán
válasz
Fenn3gyer3k #990 üzenetére
az valami mikrofontól független szoftveres beállítás lesz szerintem...
-
nuke7
veterán
válasz
Fenn3gyer3k #988 üzenetére
ezt nem értem, nem usb-s, szóval nem kell felismernie... probáld ki másik pc-n vagy telón is, ha rossz, akkor küldd vissza.
-
nuke7
veterán
válasz
Fenn3gyer3k #978 üzenetére
szerintem a boya by-m1 most nagyon jó áron van, én ezzel elégedett vagyok - ha eddig is 3,5 jack-es mikrofont használtál, ez tuti jó lesz.
-
nuke7
veterán
válasz
Fenn3gyer3k #976 üzenetére
igen, ez ilyen - az általam linkelt mikrofonok vese karakteresztikájúak, tehát ha a bill mögötte van, akkor szinte nem hallatszik be
(szerintem a trust is hasonló, probáld máshogy pozicionálni a mikrofont, hátha segít... vagy cseréld le) -
nuke7
veterán
válasz
Fenn3gyer3k #973 üzenetére
a kettő kb. ugyanolyan, a yenkee-hez van mikrofon kar ha jól látom.
Nyilván azt hittem, hogy a némítás fontos szempont neked - a trust meg a yenkee sem rosszabb az általam linkelteknél. -
nuke7
veterán
válasz
Fenn3gyer3k #970 üzenetére
ennyiért nem tudok ilyenről - hardveres zajszűrés az olyan 500-600 ezer forintos cuccoknál kezdődik.
Némítógombos, USB-s asztali mikrofon amiről vannak már jó tapasztalatok a
Yenkee 1040 pl.
Mondjuk A trust GXT215 is hasonló, bár ezzel még nincs tapasztalat.Mindkettő 10k alatt van, zajszűrés meg szoftverrel.
-
nuke7
veterán
13ezerért már kapható mikrofonnal együtt standard csatlakozós állvány..
amúgy studio-ba valsz rode-ot vennék, elvileg jobban rezgés csillapított meg valsz. masszívabb / minőségibb mint a 3000 forintos...
https://www.muziker.hu/platinum-mpc1-black -
nuke7
veterán
esetleg a fifine k670B ami kicsit érzékenyebbnek tűnik az adatok alapján ebben az árkategóriában...
-
nuke7
veterán
nincs olyan, ami jól veszi a halkabb hangokat... olyan mikrofon van, amiben van beépített erősítő (mondjuk potival szabályozható) vagy olyan külső hangkártya, fantom táppal és xlr csatival, ami usb-n csatlakozik a géphez - és ahhoz egy XLR-es mikit csatlakoztatsz...
A superlux-ra egy hibás példányon kívül nem volt még panasz. De szerintem hasonló kategóriában bármelyik USB-s mikrofon megfelelő alap dolgokra.
-
nuke7
veterán
ha felhangosítod az asztali mikrofont, a többiek meg fognak őrülni az egér / billentyűzet kattogástól...
bár mondjuk a push-to-talk segíthet ezen.
tessék, itt a superlux 21k-ért.
(de őszintén szólva nem igazán értem, hogy mit keresel és nem tudom, hogy mi az a "piece"...)
-
nuke7
veterán
Szerintem a legolcsóbb amit keresel és megfelelne neked az a superlux e205
15k alatt van most -
nuke7
veterán
bármelyik vállalható - vagy 6 ezerért erre nem igazán volt még panasz:
Yenkee scout -
nuke7
veterán
válasz
SpaceJam #912 üzenetére
azt sokan szidják/ták...
6 ezerért erre nem igazán volt még panasz:
Yenkee scout
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- Motoros topic
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged