Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Elhoztam a mikrofont.
Nem kaptam bővebb felvilágítást a probléma okáról
(továbbra is annyit tudok, hogy a belső csavarok nem voltak megfelelőn rögzítve / kilazultak), de az kiderült, hogy hoztak a héten pont egy ugyanilyen típusú mikrofont dettó ilyen panaszokkal. Nem tudom, hogy mekkora volumenben adják el ezt a típust idehaza, de akkor az enyém nem egyedi jelenség. -
mattheus
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Mai napon visszavittem a hivatalos márkaszervizbe (Hangszerviz). Először nem sikerült a hibát reprodukálni, de miután a mikrofon kengyellel is rögzítve lett, utána stabilan jelentkezett.
A kolléga végtelenül kedves, türelmes és segítőkész volt (ez nekem nagyon pozitív élmény volt), így végül a mikrofont otthagytam további kivizsgálásig ill. javításig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(továbbra is annyit tudok, hogy a belső csavarok nem voltak megfelelőn rögzítve / kilazultak), de az kiderült, hogy hoztak a héten pont egy ugyanilyen típusú mikrofont dettó ilyen panaszokkal. Nem tudom, hogy mekkora volumenben adják el ezt a típust idehaza, de akkor az enyém nem egyedi jelenség.