- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbx
újonc
válasz
kornyiktamas #97 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanilyen gondom van. Szintén realtek driver, Asus K53SC gép, steelseries siberia v2 füles, win7 ultimate 64 bit OS. A gond az, hogy amit a fejhallgatón hallok (zene, mások TS-en, minden), azt visszahallják mások is. Próbáltam állítgatni már mindent, vezérlőpultban is, driveren is(mondjuk itt túl sok mindent nem lehet állítani...), de nem tudtam megoldani. Szóval gyakorlatilag olyan, mintha egy hangfal menne a mikrofon mellett. Ami azt illeti, vezérlőpultban nem is érzékeli, hogy bedugtam egy fejhallgatót. Ugyan úgy hangszórónak jelzi. Mikrofonból is csak akkor érzékel kettőt, ha beállítom driverben, hogy a bemeneti csatlakozókat egyedi eszközökre válassza szét. Füleshez nincs driver, mivel nem az USB-s verziót használom, így azon nem lehet állítani. Iszonyatosan idegesítő, amikor többen játszunk együtt. Gondolom valami nagyon szembetűnő dolgot nem veszek észre, de már nem tudok mit kezdeni vele. Megköszönném, ha valaki segítene.
nbx
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged