- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbx
újonc
válasz
kornyiktamas #97 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanilyen gondom van. Szintén realtek driver, Asus K53SC gép, steelseries siberia v2 füles, win7 ultimate 64 bit OS. A gond az, hogy amit a fejhallgatón hallok (zene, mások TS-en, minden), azt visszahallják mások is. Próbáltam állítgatni már mindent, vezérlőpultban is, driveren is(mondjuk itt túl sok mindent nem lehet állítani...), de nem tudtam megoldani. Szóval gyakorlatilag olyan, mintha egy hangfal menne a mikrofon mellett. Ami azt illeti, vezérlőpultban nem is érzékeli, hogy bedugtam egy fejhallgatót. Ugyan úgy hangszórónak jelzi. Mikrofonból is csak akkor érzékel kettőt, ha beállítom driverben, hogy a bemeneti csatlakozókat egyedi eszközökre válassza szét. Füleshez nincs driver, mivel nem az USB-s verziót használom, így azon nem lehet állítani. Iszonyatosan idegesítő, amikor többen játszunk együtt. Gondolom valami nagyon szembetűnő dolgot nem veszek észre, de már nem tudok mit kezdeni vele. Megköszönném, ha valaki segítene.
nbx
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest