- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbx
újonc
válasz
kornyiktamas #97 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanilyen gondom van. Szintén realtek driver, Asus K53SC gép, steelseries siberia v2 füles, win7 ultimate 64 bit OS. A gond az, hogy amit a fejhallgatón hallok (zene, mások TS-en, minden), azt visszahallják mások is. Próbáltam állítgatni már mindent, vezérlőpultban is, driveren is(mondjuk itt túl sok mindent nem lehet állítani...), de nem tudtam megoldani. Szóval gyakorlatilag olyan, mintha egy hangfal menne a mikrofon mellett. Ami azt illeti, vezérlőpultban nem is érzékeli, hogy bedugtam egy fejhallgatót. Ugyan úgy hangszórónak jelzi. Mikrofonból is csak akkor érzékel kettőt, ha beállítom driverben, hogy a bemeneti csatlakozókat egyedi eszközökre válassza szét. Füleshez nincs driver, mivel nem az USB-s verziót használom, így azon nem lehet állítani. Iszonyatosan idegesítő, amikor többen játszunk együtt. Gondolom valami nagyon szembetűnő dolgot nem veszek észre, de már nem tudok mit kezdeni vele. Megköszönném, ha valaki segítene.
nbx
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest