- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbx
újonc
válasz
kornyiktamas #97 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanilyen gondom van. Szintén realtek driver, Asus K53SC gép, steelseries siberia v2 füles, win7 ultimate 64 bit OS. A gond az, hogy amit a fejhallgatón hallok (zene, mások TS-en, minden), azt visszahallják mások is. Próbáltam állítgatni már mindent, vezérlőpultban is, driveren is(mondjuk itt túl sok mindent nem lehet állítani...), de nem tudtam megoldani. Szóval gyakorlatilag olyan, mintha egy hangfal menne a mikrofon mellett. Ami azt illeti, vezérlőpultban nem is érzékeli, hogy bedugtam egy fejhallgatót. Ugyan úgy hangszórónak jelzi. Mikrofonból is csak akkor érzékel kettőt, ha beállítom driverben, hogy a bemeneti csatlakozókat egyedi eszközökre válassza szét. Füleshez nincs driver, mivel nem az USB-s verziót használom, így azon nem lehet állítani. Iszonyatosan idegesítő, amikor többen játszunk együtt. Gondolom valami nagyon szembetűnő dolgot nem veszek észre, de már nem tudok mit kezdeni vele. Megköszönném, ha valaki segítene.
nbx
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Fotók, videók mobillal
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Xbox Series X|S
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VoLTE/VoWiFi
- Spotify
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest