- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Most értem vissza, körbejártam minden boltot a környéken, számtech, és hangszer már ami van itt vidéken. Vettem kettő USB-s vackot, az AXAGON usb-s hangkártyája nagyságrendekkel jobban kihajtja mint bármi amivel eddig próbáltam. 75-80%-on még 15-20 cm távból is elég jó hangerőn. Van egy kis alapzaja, de nagyságrendekkel jobb mint amiket eddig próbáltam.
Hangszerboltban vettem egy gumi talpas vas asztali állványt, de még a héten rendelek egy boomarm-ot, és pont ezt az interface-t akartam kérdezni, hogy jó lesz-e. BCM 800-at pedig csomó helyen néztem már, és azt írják raktáron, de még német boltban is 1-3 hónap mire beérkezik.
Fejesem van két superlux, soundmagic füles, és még pár hasonló. Nem csúcs de egyenlőre biztosan megteszi.
A realtek-nek meg most fogok írni egy support levelet, mert legyalultam a driver-t, és még így is csinálja a default windows-al...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Jogász topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest