- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
A BM800at lattam hogy sok helyen dicserik, csak sajna 10 meterrol leri rola hogy annyira kinai dzsunka gagyi minoseg, mint ide lachaza. Gyanitom azt a 3-4 napot amit a keszulek es kiegeszitoi kibirnak, arra jo lehet.....de nem rizikoznek vele, foleg nem audio cuccokban, van mar tqpasztalatom sajna az aliexpresses bestbuyokrol :(. (ami aliexpress bestbuykent indul, 1-2 honapon belul kiderul hogy meg mosleknak sem jo, nem hogy celeszkoznek)
A yankeet nem ismerem mint markat sajna es tul sok tapasztalatot sem talaltam rola
-
Headsettel nem próbáltam, csak jackes mikrofonnal, illetve normál audio jellel (fixszel és változtathatóval is) keverőpult kimenetéről. Kerítek valahonnan egy jackes headsetet, és megnézem azzal is, köszi a tippet! Lehet, hogy akkor egy ilyen osztó fog kelleni nekem a mikrofon/audio input csatlakoztatásához.
-
Dan-szan
senior tag
Kösz.
A hegedű hangrögzítés csak átmeneti állapot a jelenlegi helyzet miatt, nem feltétel a tökéletes minőség. Néztem a BM-800-t de ha jól értem akkor azt nem tudom laptop,pc és telóhoz plug&play használni.
Samson go mic / meteorite és Superlux amikről olvastam,de az meghaladja a rászánt keretet.
Ezeket találtam még egy gyors keresés után 1 és 2 , bár túl sok ezektől sem várható de ideiglenesen talán megteszi. -
Aram
tag
-
Aram
tag
Huhh, ezek azért 3x annyiba kerülnek, mint amiket linkeltem...
Ha azt mondod, ez a kompromisszum, akkor meggondolom. Csak miért vegyek HyperX mikrofont, amikor már RAM-ból sem azt a márkát preferálom?
Körülnéztem a 60-70E-s kategóriában és nekem ez is nagyon szimpatikus:
Shure PG27USB
A márkát nagyon szeretem. Csajomnak vettem anno zárt fülest tőlük és Apám emlegette, hogy komoly hangszedőket gyárt lemezjátszókhoz.
De a Rode mennyivel jobb, vagy rosszabb ennél? És 35E körül nincs okoks kompromisszum?Az alzás találati oldalon a Trust csak jött a találatokkal együtt, vagy az is jó mikrofon? Hátborzongató mennyire hasonlít a HyperX-re, azonban a HyperX tud stereot is.
Illetve, a Rode az lényegesen profibb cucc, merthogy az már nagy membrános?
Na, viszünk egy kis életet a topicba!
Üdv!
-
Vismajor01
addikt
Vagyis?
Egy ilyen fülest rendeltem, ezen van mikrofon;https://oaziscomputer.hu/termek/14405/cooler-master-masterpulse-mh752
Ehhez képest ez minőségben előrelépés vagy hátra?
-
kazuma921
aktív tag
Ez egyébként egy fejhallgató port, de csak olyanom van, amihez nincs külön "rózsaszín" csatlakozó, hanem megy egybe a fejhallgató/mikrofon rész.
Az átalakítóval olyat próbáltam, aminek van külön rózsaszín csatlakozója.
USB-ssel sajnos nem néztem még, mert nincs, nem tudom hogyan lehetne letesztelni, potyára meg nem akarok venni semmit. -
Geresics
addikt
DJI Osmo Action és Pocket. A képük arra jó, amire nekem kell, de a hanggal nem vagyok elégedett (különösen az Action esetében).
1. Napelemes csatorna - Bemutatkozó videó.
2. MotorosVándor - PÉCSI motoros boltok ABC sorrendben
Előbbinél, amikor még csak én beszélek a videón, és közel a kamera, ott még használható, utóbbinál viszont, amikor már 1-3 méterre volt a riportalany, ott megküzdöttem vágásnál a hanggal. Ennek oka nyilván, hogy az Osmo Pocket egy selfie-kamera, és a mikrofonja is ennek megfelelően van beállítva... -
CB
senior tag
Aktuális még. Első körben azt szerettem volna megtudni, hogy hogyan működhet a dolog, mármint az, hogy a háttérben szól a zene, mert zenére sportol a csapat, a lányom meg közben fejmikrofonba mondja az utasításokat.
Találtam már ilyen szetteket, ami egy fejmikrofon, egy felcsatolható egység, és egy vevő.
Na, ezt a vevőt nem tudom még, hogy hogyan, és mihez lehet kötni.
A másik kérdés, hogy milyen árkategóriát érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Asztalos klub
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest