- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
HiBudget kategóriában, 20-30e körül van valami ajánlott mikrofon vlogolasra? Type-c, vagy Jack lenne jó androidos mobilhoz.Néztem, hogy az osmo 7p támogatja a dji mic mini-t. Viszont ez csak a gimballal lenne jó, és a dji saját appjaval. Szettben meg kb 40-50e körül lenne.
-
Speeedfire
félisten
Nekem kamerához van, ahhoz használom. Arra szerintem egész jó. Monitor mellett a bm800. Meg majd jön egy csiptetős is, a többire.
Nem is tudtam, hogy nem él már az a domain.
8 éves fejlesztés, nem is nagyon foglalkoztam vele azóta. Egy css merge kellett volna a végére. Talán egyszer majd még felélesztem.
-
Speeedfire
félisten
válasz
f(x)=exp(x) #437 üzenetére
DC-re, vizsgára bőven jó lesz.
Nekem egy sima 5-6e ft-os BM800-as van, hozzá egy ikeas állvány. Szerintem teljesen jó a hangja.
De ha nagyon be akarsz fektetni, akkor rode, sennheiser a kulcsszó. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #424 üzenetére
Amúgy az M1, és lm10 között mi a különbség?
-
Speeedfire
félisten
Hi,
videókhoz szeretnék hangot felvenni. Van a kamerához egy puska mikrofon. Viszont jó lenne valamikor egy külső rögzítő, és egy csiptetős.
Létezik valami olcsó rögzítő amihez lehet csiptetős mikrofont tenni? Vagy inkább valami olcsó, kicsi android telefon jobb lenne? -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #331 üzenetére
Kimértem multiméterrel, és megvan a 48V.
-
Speeedfire
félisten
aznem & nuke7:
Sajnos más mikrofon nincs, illetve másik xlr hangkártya se. Ez ilyen patt helyzet most. Ennyit tudtam csak, hogy bedugtam a gépbe a mikrofont, ott egész jó.
Különösebb igényem nincs, emiatt vettem ezt. De lehet benézek hozzájuk.
Igazából yt videókhoz lenne a hang, különösebb elvárás nincs. Csak, hogy érthetően halljanak. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #325 üzenetére
Az lehet, hogy a focurite nem kap elég áramot? Olyan, mintha jobban venne fel usb hangkártyával jack bemeneten.
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok.
Van egy BM-800-as mikrofonom XLR kábellel összekötve egy focusrite scarlett solo-val. Fantom táp bekapcsolva, poti feltekerve, de nagyon halk a felvétel. Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest