- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headsettel nem próbáltam, csak jackes mikrofonnal, illetve normál audio jellel (fixszel és változtathatóval is) keverőpult kimenetéről. Kerítek valahonnan egy jackes headsetet, és megnézem azzal is, köszi a tippet! Lehet, hogy akkor egy ilyen osztó fog kelleni nekem a mikrofon/audio input csatlakoztatásához.
-
Nem szorosan kapcsolódik a topichoz, de hátha vki tudja, hogy milyen USB-C - 3.5 jack adaptert javasolt használni laptop és mikrofon (vagy bármilyen audio stream, ami kijön a 3.5-ös jack végén) összekötésére. Konkrétan egy 2017-es MBP-ről van szó, ami USB-C-n fogad csak audio streamet, és ehhez vettem egy ilyen Moshi Integra adaptert, azonban úgy néz ki, hogy ez csak fejeshez jó, audio inputra sehogy sem működik. Van esetleg ajánlott adapter típus USB-C portra 3.5-ös jack csatis mikrofon csatlakoztatására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest