- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Ez egyébként egy fejhallgató port, de csak olyanom van, amihez nincs külön "rózsaszín" csatlakozó, hanem megy egybe a fejhallgató/mikrofon rész.
Az átalakítóval olyat próbáltam, aminek van külön rózsaszín csatlakozója.
USB-ssel sajnos nem néztem még, mert nincs, nem tudom hogyan lehetne letesztelni, potyára meg nem akarok venni semmit. -
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Sercegő, háttérben halkan sípoló, háttérzajos mikrofonokkal mit lehet csinálni? Egy Lenovo Legion Y laptopom van, és bármilyen mikrofont kötök rá (headsetes mikrofonnal próbálkoztam, illetve átalakítóval egy gagyi normálisat is, mert alapból nincs rajta mikrofon port) mindegyik erősen háttérzajos, halkan sípol, picit serceg. Próbáltam 3 külön mikrofont, mind ezt csinálja. Szeretnék hangfelvételeket készíteni, de rendkívül zavaró, így látatlanban mire tippelnétek? Windows 10-et használok, és a jelerősítéseket már kivettem. Külső programos zajtisztítás leveszi a sistergést, de úgy meg a hang torzul nagyon el. Szerettem volna mikrofont venni, de így nem merek, mi van ha az új eszköz is ezt csinálja?
Köszönöm szépen! -
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a mikrofonommal (pontosabban a Windows 10-el), hogy a SUTTYÓ saját magától állítgatja a mikrofon hangerejét. De annyira felb*****ssza (elnézést, de a felveszi nem elég kifejező, annyira ideges vagyok) a hangerőt a mikrofonon, hogy ha a másik szobában csinál valaki valamit, az is belehallatszódik, teljesen ellehetetlenítve a kommunikációt másokkal. Rögzítőeszközökben 100-on van a mikrofon, +10DB-s erősítéssel. Hiába veszem le, beszéld közben visszaveszi. Kikapcsoltam hogy ne halkuljon semmi mikrofonozás közben, illetve a hangszóróknál, és mikrofonnál is beállítottam, hogy más program ne buherálja (rögzítőeszközök, felvétle, mikrofon, tulajdonságok, speciális).
Laptopot használok. A beépítettel, és külön bekötöttel is ugyanezt produkálja. A Realtekes driver van fent, ez van a laptop gyártójának honlapján is.
Mit lehet ez ellen tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tesla topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest