Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ata88
csendes tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket.
Van egy mikrofonom sajnos nem tudom beazonosítani a típusát, 3,5mm jack csatlakozás ami 4 pines. A Lenovo laptop amin csak 1 csatlakozó van füles/microfonos, az felismeri és jól kezeli, viszont az asztali gépbe ha bedugom, az előlapon érzékeli hogy bedugtam de semmi, állítási lehetőség semmi hang, a hátlapon meg tudom állítani, de csak zajt vesz, semmi egyebet. És van egy esperanza mikrofonom is ami viszont 3,5mm jack 3 pines, ez teljesen jól működik az asztali gépen mind előlapon és mind hátlapon is, viszont ezt meg a laptop hibásan érzékeli mert fejhallgatónak ismeri fel, és nem is engedi átállítani.
Asztalin a Realtek HD hangkezelőbe, ugye csatlakozáskor felkínálja hogy válasszam ki mit csatlakoztattam, viszont a laptopon nincs ilyen program, csak Realtek Audio Console ahol mutatja hogy mik vannak csatlakoztatva épp a géphez, és milyen hangerőn üzemelnek, de lényegében semmit nem lehet benne állítani.
Valakinek valami ötlet hol mi lehet a hiba? Mindkét eszközt szeretném használni mindkét gépen. A driverek frissek.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest