- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Most megnéztem a linket amit adtál, hátha van frissebb driver. Letöltöm, aztán kiderül. Megnéztem az alaplapom honlapján is, hogy van-e friss. Leszedem, aztán összevetem a verziót a jelenlegivel.
szerk: megnéztem... a legfrissebb van fenn. Ez már így marad. De mondom, annyira nem vészes MSN közben. Ott semmi gond, jól műxik.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
A wines beállítások és persze a hangkarié is úgy van ahogy te is írtad. Már annyira nem zavar, végülis 20 centiről beszélek bele, tehát kényelmesen és a másik fél hallja amit mondok rendesen. De ha ugyanilyen beállítások és távolság mellett a saját gépemen akarok mondjuk rögzíteni, akkor szinte semmi :8
A lényeg, hogy messengerrel műxik jól. A hétvégén a skypot is letesztelem.
Csak tényleg fura, hogy a Kedvesem gépével ha fekszik az ágyon, akkor is érthetően hallom. Sebaj én már nem ruházok be másra. -
erdeya
senior tag
valakinek ötlete így dél tájban?
-
erdeya
senior tag
na jó, de csak nem fogok egy drága hangkarit venni emiatt?
igaz, mikrofont se.
ha jobb ötlet nem lesz, akkor marad a boost opció meg a közelhajolás
a bökkenő még mindig az, hogy a Kedvesem gépében ugyanez jól műxik. igaz, neki nem cmedia van az alaplapon, hanem valami ''A'' betűs (avance??) -
erdeya
senior tag
igen, persze, csak 3 jack bemenet van és a cmedia menüjéből variálható, hogy mi legyen a kiosztás.
természetesen sztereónak van belőve, a mikrofon a megfelelő dugazban, és bizony hogy 5-10 centiről is alig hallatszik.
Ha ki tudnád próbálni egy külön hangkarival és leírnád a tapasztalatokat, én esküszöm szentté avatnálak -
erdeya
senior tag
Azt a boost opciót kipróbáltam, azzal egy kicsit, hangsúlyozom, kicsit jobb a helyzet. Az zavar, hogy a Kedvesem gépében ugyanez a mikrofon pontokkal jobban működik. Még azt is vette, ami a szoba másik felében történt.
Ez csak egy amolyan legolcsóbb talpas mikrofon. Vegyek komolyabbat? -
erdeya
senior tag
Üdv!
Szóval a helyzet a következő:
- próbálnék belőni egy webcamera+mikrofon combót, hogy lehessen msn-en dumálni, de a beszéd a mikrofonba alig hallatszik.
-kipróbáltam a windows hangrögzítővel, és szinte semmit nem vesz fel a beszédből, csak kb. 1 centiről.
- másik gépben kipróbálva még 30 cm-ről is érthetően rögzítete a mondókámat
Kérdezem, hogy hol veszik el a jel? Az alaplapi hang a gyenge? Egy hangkártya megoldaná a problémát? Mit lehetne tenni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest