- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
MaUser
addikt
A fent említett módszerrel csak aza bajom, hogy igen izmos teljesítményvesztést okoz. Pl. amikor a radeon 8500LE-m visszacseréltettem extrém lassú ramjai miatt a gef3 sokkal lassabban ment nála, de win reinstall (ful, nem update mint most) már segített. Érdekes módon ha a matox mystyque driverét fennhagytam a ti 4 megint belassult. Ezt eltávolítva minden ok. De hogy most mi volt az passz. De páldául a halo eddig stabil 34 fps-t ment, most hogy a ti4 előtt volt másik kártya is bennt, már csak 28 lett. Szal ezt azért megoldhatnák, hogy ne kellene mindent újrarakni állandóan.:(
-
anulu
félisten
-
MaUser
addikt
No azért ezt még próbáltam. Gyak az összes drivert is. Uninstallnál nincs már ott. Driver cleaner szerint is tiszta a gép. Felrakom a drivert két mp alatt kész. A legjobb az hogy a matrox drivere felmegy, de ott sincs control panel.
Szal ment neki win frissítés (cd-ről of korz) így most már megy. De hogy akkor mire való az a restore point?? Végül is csak két óram ment így rá:( -
beeboy
addikt
vezérlőpult->programok eltávolítása...
nem látsz ott véletlenül vga-drájvert?
ha igen töröld, indíts újra és úgy próbáld feltenni a drivert -
MaUser
addikt
Persze az ember azt gondolná még jó hogy Redmond-ban gondoltak ránk hisz itt a System Restore! Na ja beállítok egy jóval előbbi dátumot a gép 10 percig szenved majd újraindítás után kiírja hogy a rendszeremben az elmúlt időszakban változás nem történt. Megjegyzendő azóta van nyomtatóm és átéltem két vidkártya cserét is. Akkor most ez milyen feature?
-
MaUser
addikt
Na jó magyaros lett a cím.
A gépembe bezuttyantottam egy pci-os vidkártyát utána gef 4 vissza. (Minden szabályosan fel le stb.) Most vissza akarnám rakni az nvidia drivert, az meg felinstallálja magát én újraindítom és nincs semmilyen vga-m csak (Default Monitor) on... üzenetet látom a Display Settingsben. Most ilyenkor mit tegyek, mert nem akarok wint rakni megint...
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest