- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeware
csendes tag
Kösz! Én a formokra gondoltam. Egyébként én úgy képzeltem a dolgot mint pl. a telepítőprogramokban ha a Next -re kattintasz. Tehát a oda kattintasz, hogy Launch akkor a következő form-ra vált. De kösz a segítséget. Megpróbálom.
-
homeware
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/060620/c___www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Szerkesztve] -
homeware
csendes tag
Ohh... Akkor bocs ha esetleg sértő dolgokat mondtam, én értettem félre...
-
Lortech
addikt
Az előbb linkeltél egy képet. Arra akart utalni, hogy azt csak te láthatod, mert a te gépeden van, mi értelem szerűen csak akkor láthatnánk a képet, ha nekünk is lenne egy c:/Documents%20And%20Settings/Homeware/Asztal/c++.png fájlunk. Ha feltöltöd netre pl kepfeltoltes.hu-n, akkor talán mi is megcsodálhatjuk.
-
homeware
csendes tag
Csakhogy ez nem egy html fájl, hanem egy progi és köze sincsen a nethez. a Visual Time C++ -al csinálom
-
homeware
csendes tag
LOL! nem rakta be a képet...
-
homeware
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a témát, mert elakadtam a programom legújabb kiadásának fejlesztése közben és remélem, hogy vki tud segíteni rajtam.
A progi 2 oldalas a tervek szerint, de nem tudom összelinkelni öket. Itt van egy kép is:
A képen láthat egy gomb és azt szeretném, hogy arra kattintva váltson át a második oldalra.
A segítséget előre is köszi.
Üdvözlettel: Szabó Zsigmond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- iPhone-t használók OFF topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest