Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
-
válasz
fluidpwn #344 üzenetére
Mivel mini displayport van rajta, ezért még FullHD felbontás felett is tökéletes külső monitoron. Ezzel alapból nem lenne baj, csak a DPI ugye nem lehet különböző a külső és az integrált kijelzőn. Elvileg a 8.1 ezt megoldja majd. Ami miatt én többet is eladtam már belőle, az a felbontás. Ekkora kijelzőn borzalom a FullHD, semmit nem látni rajta, ha DPI-t növelsz, akkor meg szétcsúsznak az alkalmazások. Sajnos közelében sem jár a Windows ilyen téren az OS X-nek. Amúgy a performancia nagyon brutál, bőven meghaladja egy átlagos üzleti gép teljesítményét is. A kijelző hibátlan, van olyan, mint egy retina display, továbbá a tollal való használat borzasztóan kényelmes. Van remény, hogy lesz Haswell procis belőle, de még semmi sem biztos. Jelen állapotában 4-5 órát bír az akksi, nem tudom pontosan mennyit segít ezen majd az új proci. Egy viszont biztos, én nem tudtam 3 in 1-nek használni, de még kettőnek se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- Automobilista 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest