Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Ezt a DPI gondot nem teljesen értem. Mivel nincs átalakítóm még a minidisplay porthoz, így élesben nem tudtam kipróbálni, viszont a külső monitorod elvileg olyan felbontású lehet, amilyet beállítasz, extended módban az független a fő kijelzőtől, Dual módban persze egyezni kell a felbontásnak, de ekkor a surface működik akár 1024*768-ban is, ott sem csúsznak szét az alkalmazások (ezt viszont már le tudtam tesztelni)
A 3in1-nek pedig nekem kicsit ellentétes véleményem van, nekem a 2in1 (mint elsődleges melógép) egész jól működik már egy ideje, ha pedig megjön az adapter akkor 3in1-nek sem látom akadályát. (még játéknak is ott az XCOM, ami teljesen jól elfut

Iszonyat jó ez a pro egyébként, érezni rajta a teljes átgondoltságot. Kicsipuha már 2000 óta akar táblagépet csinálni, végre úgy néz ki, hogy érzik hogyan is kéne. Csak jöhetne már a végleges 8.1, az még jobban le van csiszolva, tartalmaz egy csomó apró, de hasznos finomhangolást és kiegészítést, cask sajnos a bétán nem megy a VPN-em

Egyébként a nagy szerelem árnyékában majdnem gariztatás lett a vége, de még a bedobozolás előtt sikerült gyógyírt találni, azóta felhőtlen a boldogság.
Ide irányíthatnád azokat, akiknek eladtál pro-t, mert nem nagyon ismerek itthon mást, akinek lenne pro-ja.
-
fluidpwn
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jogász topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest