- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
A powerrbankok standard USB csatlakozón és 5V fesz-t adnak ki. A surface-nek sem az USB-n való töltés, sem az 5V töltőfesz nem barátja (gy.k. nem fogod tudni rádugni a proprietary csatlakozó miatt).
A surface pro 1-ben még jó hangos beépített ventillátor volt (a 2-estől kezdve már halkult, de még mindig van benne ventillátor, amit lehet hallani), erre is érdemes felkészülni mielőtt vakon bevásárol az ember.
Ja, meg h. a Pro1 már 3,5 de inkább lassan 4 éves termék. Support terén sem rózsás a helyzet mivel hivatalosan Mo-n 4 év után sem változott a helyzet és hivatalosan még mindig nem lehet megvenni SEMELYIK surface-t csak kereskedők hozzák be pl. Németo.-ból és így nem gyártói csak bolti garancia van rá (ez talán változott az elmúlt 1-2 évben, nem követtem az eseményeket, nézz utána, én annó USA-ban vett RT 1-et gariztattam német szervízbe küldve, de az még 2 év gyári garin belül volt). Pro1 esetén az 1 év garancia már biztosan lejárt, garancia időn túl (gondolom én) horror áron javítják, töltőt nem tudsz venni hozzá bármelyik boltban ha elcsesződik stb.
https://www.microsoft.com/surface/en-gb/support/warranty-service-and-recovery/microsoft-surface-warranty-faq
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest