- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Végre megjött a Surface 2-öm, így már én is beléptem a Surface-t használok táborába
-
bon
őstag
Na végül berendeltem egy Surafce 2 64gb-os változatott az ebay-ről. Egyenlőre billentyűzet nélkül, ha megérkezik akkor rendelem a touch cover 2-őt is. A termék Ausztriából fog érkezni.
-
bon
őstag
Valaki tudna biztos információt a surface 2 tápegységéről? Angliai beszerzést tervezek és jó lenne tudni, hogy cserélhető a dugvilla része, vagy átalakítózni kell e.
-
bon
őstag
A teljes értékű Windows 8 miatt. Bár az kétségtelen, hogy számbavéve az igényeimet a többségét vagy teljesíti az RT oprendszer vagy nem életbevágó mint pl. nyomtatóm támogatása.
Netezésre csak IE-t használok, abból is az esetek 90%-ban moder ui-st, így ez nem gond, office csomag majdnem teljes mértékben megoldott, magró hiány túlélhető., posta, skydrive, naptár, skype, adobe reader, távoli asztal van. Total Commander nincs, ha van fájlkezelő akkor ez is megoldva. mkv lejátszás megoldható még ha fizetős is a progi. Wifi monitorozó alkalmazás nem tudom van e RT-re (Passmark Wireless monitort szoktam használni) , de nem létszükséglet. Játékra asztali gépet használok.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
37Gb marad + ott van az sd kártyahely, de van egy állandóan nálam lévő 320gb-os hdd is. Estére meg már ott van az asztali gép több TB kapacítással.
Amit feltelepítenék rá és nagy a helyfoglalása az a office 2013 lenne. Pár kisebb program.
A sima surface 2 nagyon szimaptikus előnye számomra a jobb árat nem figyelve az akku üzemideje.
De az első generációs surfce pro 128gb-os megfordult már párszor a fejembe, vagy ez már hiba lenne ha már van második generáció?
Igazság szerint elkezdtem gyűjteni az érveket mindkét fő változat között, meg, hogy mire használnám a gépet. Fő gépemet nem akarom leváltani, munkahelyi gépemet szintén nem.
-
bon
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés, de megkérdem, mert nekem nem egyértelmű, német Microsoft store nettó árakkal dolgozik? Ha igen mennyi áfa megy még rá?
-
bon
őstag
Nem tudja valaki, hogy az Osztrák Media Markt szállít e magyaroszágra?
-
bon
őstag
Na vett már valaki Surface 2-t vagy Surface 2 pro-t ?
-
bon
őstag
Tegnap egész véletlenül ellátogattam az expansys oldalált és meglepődve láttam, hogy Surface RT 32gb-os és Pro 64gb-os is kapható a cégnél. A Pro szerintem nagyon drága, 275ezer, az RT ára 125ezer az már türhetőbb. Kiegészítőket is kapni, de szerintem drágán.
-
bon
őstag
Surface Pro-t lehet már kapni valamelyik környékbeli országban? Esetleg más online boltban aki szállít Magyarországra is?
-
bon
őstag
Bővül a Surface És Surface Pro forgalmazó országok köre: [link] Persze Magyarország továbbra sincs közte.
-
bon
őstag
Én továbbra is várom a hivatalos bejelentést, sőt olyan webes áruház linket ahol valóban látom is az árakat. pl. www.microsoftstore.com, www.amazon.com, www.expansys.hu
-
bon
őstag
Nagyon sokba kerül, túl drága lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest