- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Admin Powershell és ez a parancs:
Set-MpPreference -SignatureUpdateInterval 1
Az 1 a végén az óránkéntit jelöli, ha azt írod 2 akkor kétóránként keres def. frissítést. (dokumentáció)
Ha Windows Pro verziód van, valószínűleg valahol csoportházirendben is lehet állítani, erre most én nem kerestem rá. Én nem piszkáltam, megfelel reggelenként frissít.
-
törölt tag
Az offline scan egy külön környezetben indul el külön a normál Windows kerneltől, így tudja megvizsgálni a shellt, MBR-t. Ennek nem az a feladata az egész gépet vizsgálja azért végez hamar. [angol dokumentáció link]
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
Egyébként ha úgy csinálom mint te akkor nálam sem jelenik meg a mappa,sőt ha egyenesen a biztonsági központból indítok egy ugyanilyen ellenőrzést,akkor sem, ettől függetlenül ha alul rákattintok a mappaválasztásra látszik hogy megvizsgálta őket. A dokumentumok és a képeknek látszik a tartalma,az alsó 3 nak nem,letöltések,videó,zene.Nem tudom hogy ez egy hiba e..de mondom megvizsgálja a tartalmát,még ha nem is látszik.
-
Dévacsen
senior tag
-
-
daimonion
senior tag
Lényeg a lényeg, hogy ez alatt a WD két hete alatt mostanra már oda jutottak, hogy a FF, a Chrome mindenféle idióta reklám meg felugró ablakokkal riogatta Őket
Ne haragudj meg érte, de a reklám és felugró ablakokat nem a Windows Defenderrel védik, és nem vírusírtóval. Hanem reklámszűrővel. Adguard ahogy a kollega is írta,az van edge ff és chrome ra is.Azt is igen helyesen írta,hogy a WD a tudatos felhasználók progija és ha valaki így használja az égegyatta világon nem sok gondja akad. -
törölt tag
Edge-el kellett volna használni.
Amúgy nálam így néz most ki a védelem:
1. Windows Defender ( Windows 10 Alkotói frissítés verzió) + Windows tűzfal
2. Malwarebytes Home Premium (élettartam licenc)
3. Adguard for Windows (élettartam licenc)A 3. önmagában is rengeteg szutykot kiszűr.
(#742) Jenne : A rövid válasz az, hogy a CU előtti még nem Modern UI-s verzió 24 óránként egyszer tette automatikusan. Az új verzió, nem tudom, de manuálisan van lehetőség 2-3 frissítésre is egy adott napon belül.
Viszont a Windows Defender sosem arról volt híres, hogy a legújabb adatbázissal a legújabb vírusok ellen menjen harcba, nem azoknak készült, akiket a Kaspersky, Norton és társai is éppen hogy megvédenek, ha megvédik egyáltalán őket.
A Windows Defender a tudatos felhasználóknak nyújt kellő védelmet. Akik vagy nem mennek mindenféle szutykos oldalra, vagy kiegészítik a védelmet azzal, hogy az Edge-et használják (SmartScreen szűrő), és még van mellette egy Malwarebytes Premium szükség esetén, de legalább egy Adguard, mert az MBAM-ból már nem adnak el évek óta élettartam licences verziót, Adguardból pedig a hetekben vásároltam, és nagyon megérte, főleg, hogy 2 PC + 2 Android eszközre licenceltem.
Szűri is a sok szutykot rendesen, Windows 10-en is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest