- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az új verziókra szokott rácuppanni.
(#884) daimonion: Az Edge annyira fapad, hogy csak három oka van annak, hogy használom aktívan a Chrome helyett:
1. A Windows Defender
2. A SmartScreen szűrő
3. A vizuális fülekSzóval aki Windows Defender-t használ, annak a SmartScreen szűrő használata javasolt, mert speciel az még mindig remek.
-
daimonion
senior tag
Azon vagyok.
PLAGIdőkőzben kipróbáltam, mert jól emlékeztél a Win 10 elfogadja a Win 8.1 kódokat így egy kód ebírásával és egy ujraindítással már win 10 64 bit Proban is vagyok.Azt való igaz hogy a Home-ban hiába állítottam a smart screent semmi eredmény a Proban már meg lehet tiltani, hoyg ki legyen kapcsolva meg stb stb.Ergo Morrowind nek igen jó meglátása volt, hogy hiába lehet előcsalni a gpedit.msc -t úgy néz ki nem sokat ér
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest