- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
De ettől még ez szerintem botrányos, hogy nem lehet a GUI-n egyszerűen eljutni az ilyen alapvető beállításokig, hanem neten kell keresgélni / segítséget kérni.
Ne haragudj, hogy ellentmondok Neked, de mivel a Windows Defender szerves része az oprendszernek a gpedit.msc gyakorlatilag az a felület mint egy külső víruskergetőnek a saját GUI ja. Szerintem semmi botrány nincs benne, csak hát ugye az user nem ehhez van szokva.Hanem kap egy szeme elé tolt GUI-t ahol minden szir szart tud állítani. It meg ugye van egy felület ahol az éppen legfontosabbakat tudod állítani aztán ha "mélyebbre kotorásznál" akkor ott a csoport házirend.
Mondjuk igaz, hogy lehetne kicsit áttekinthetőbb a dolog de ha egyszer megszokod akkor marha egyszerűvé válik az életed és meglátod, hogy el fogsz veszni a beállítások tömkelegébe.
Goodspeed
Értem Én, hogy gőzgép de mi hajtja ?
Nálam jelenleg fenn van az opera, Firefox, Chrome , IE, és Edge és valahogy mindig az Edgénél kötök ki.Valahogy az áll "kézre"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam jelenleg fenn van az opera, Firefox, Chrome , IE, és Edge és valahogy mindig az Edgénél kötök ki.Valahogy az áll "kézre"