- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
De ettől még ez szerintem botrányos, hogy nem lehet a GUI-n egyszerűen eljutni az ilyen alapvető beállításokig, hanem neten kell keresgélni / segítséget kérni.
Ne haragudj, hogy ellentmondok Neked, de mivel a Windows Defender szerves része az oprendszernek a gpedit.msc gyakorlatilag az a felület mint egy külső víruskergetőnek a saját GUI ja. Szerintem semmi botrány nincs benne, csak hát ugye az user nem ehhez van szokva.Hanem kap egy szeme elé tolt GUI-t ahol minden szir szart tud állítani. It meg ugye van egy felület ahol az éppen legfontosabbakat tudod állítani aztán ha "mélyebbre kotorásznál" akkor ott a csoport házirend.
Mondjuk igaz, hogy lehetne kicsit áttekinthetőbb a dolog de ha egyszer megszokod akkor marha egyszerűvé válik az életed és meglátod, hogy el fogsz veszni a beállítások tömkelegébe.
Goodspeed
Értem Én, hogy gőzgép de mi hajtja ?
Nálam jelenleg fenn van az opera, Firefox, Chrome , IE, és Edge és valahogy mindig az Edgénél kötök ki.Valahogy az áll "kézre"
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam jelenleg fenn van az opera, Firefox, Chrome , IE, és Edge és valahogy mindig az Edgénél kötök ki.Valahogy az áll "kézre"