- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Chroma-al próbáltam (mostanában szinte csak azt használom).
Közben hirtelen haragomban (felkaptam a vizet, hogy ennyire "tudálékos és makacs" lett.
) felraktam próbaképp egy Bitdefender Total trial-t. Ezzel figyelmeztetés nélkül letöltődött, és futtatható is a zip tartalma, de ahhoz képest, hogy állítólag díjnyertesen alacsony gépigényű, ránézésre jobban tekeri a CPU-t, mint a Windows Defender, szóval biztos kipróbálom még visszafelé, mielőtt döntök, vagy felrakok egy harmadik féle AV trial verziót is....Win10 Pro, szóval köszönöm az infót, majd kipróbálom a rejtett, de előcsalható felületet.

De ettől még ez szerintem botrányos, hogy nem lehet a GUI-n egyszerűen eljutni az ilyen alapvető beállításokig, hanem neten kell keresgélni / segítséget kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) felraktam próbaképp egy Bitdefender Total trial-t. Ezzel figyelmeztetés nélkül letöltődött, és futtatható is a zip tartalma, de ahhoz képest, hogy állítólag díjnyertesen alacsony gépigényű, ránézésre jobban tekeri a CPU-t, mint a Windows Defender, szóval biztos kipróbálom még visszafelé, mielőtt döntök, vagy felrakok egy harmadik féle AV trial verziót is....