- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Chroma-al próbáltam (mostanában szinte csak azt használom).
Közben hirtelen haragomban (felkaptam a vizet, hogy ennyire "tudálékos és makacs" lett.
) felraktam próbaképp egy Bitdefender Total trial-t. Ezzel figyelmeztetés nélkül letöltődött, és futtatható is a zip tartalma, de ahhoz képest, hogy állítólag díjnyertesen alacsony gépigényű, ránézésre jobban tekeri a CPU-t, mint a Windows Defender, szóval biztos kipróbálom még visszafelé, mielőtt döntök, vagy felrakok egy harmadik féle AV trial verziót is....Win10 Pro, szóval köszönöm az infót, majd kipróbálom a rejtett, de előcsalható felületet.

De ettől még ez szerintem botrányos, hogy nem lehet a GUI-n egyszerűen eljutni az ilyen alapvető beállításokig, hanem neten kell keresgélni / segítséget kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) felraktam próbaképp egy Bitdefender Total trial-t. Ezzel figyelmeztetés nélkül letöltődött, és futtatható is a zip tartalma, de ahhoz képest, hogy állítólag díjnyertesen alacsony gépigényű, ránézésre jobban tekeri a CPU-t, mint a Windows Defender, szóval biztos kipróbálom még visszafelé, mielőtt döntök, vagy felrakok egy harmadik féle AV trial verziót is....