Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Dévacsen
üzenetére
Nem tudom mert ahhoz fel kéne raknom a pro-mat.
Most ez miatt a csoportházi miatt raktam Home-ot fel .A ranopmware dolgot megfogta.Most nincs időm kipróbálni, kerítést állítok.De a hétvégére kiderítem a dolgot.Ha e igaz akkor a kis progi írója jól átcseszte az embereket.
Doky586Itt
már nem olyan drága .40.000 ft és már van pro oprendszered.Nem kell ahhoz milliomosnak lennei csak egy kicsit spórolni.Csak hát az ingyenélő magyaroknak könnyebb sírni mint spórolni.Cirka 5 hónap alatt meg is lehet venni.De ha KP ben gondolkodsz akkor is meglehet nem veszel sok xart, mint Coca Cola energiaital nem mész diszkóba nem cigizel vagy bármi és megvan a pro.Csak akarat kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest