Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

aktív tag

válasz kali #6533 üzenetére

Szia, az nem jó, mér' melyiket használják? A ProPlus2019VL_MAK_AE-ul-phn.xrm ?
    A Dashboard-on nem érhető el semmi, csak ha igényelsz, utána pár napig, mert összetojnák magukat tőle, ha ott maradna a letöltési link örökre login után. Nyilván az MS-ről szedtem le a kulcs nélküli iso-t.
    Csak pont a lényeget nem írják.
    Érted, megírnak egy ilyen pontcunamit, de a lényeg nincs benne, mert ha leszeded a kulcs nélküli iso-t a Microsoft-tól, akkor a 3. ponttal kéne kezdened, mert nincs mit eltávolítani belőle, de azzal nem tudsz kezdeni, mert a kulcsot meg nem tudod megadni, csak ha előtte hozzáadod a licencet, pont a lényeget hagyták ki.
    Pedig nyilván nem kezdek igényelni harmadik féltől, amikor azonnal kezdhetem letölteni az MS-ről a kulcs nélkülit meg egyébként is hát gondolkodni is képtelen vagyok ebben a klímában, a hurva fejbőrömön át izzadom ki az agyam és akkor ilyenekkel pháze hát sírok, mit sírok zokogok! :W Tűnjön már a rákba hát, hogy ezt is mit össze bonyolítják 20 éve az Office 2003 tök megvolt enélkül az egész KMS átok nélkül,a francnak kell ez? Komolyan mondom annak van igaza, aki feltesz valami digibés kamu KMS-t, aztán tojik bele, szenvedek itt ilyen vackokkal 40 fokban.

Új hozzászólás Aktív témák