Új hozzászólás Aktív témák
-
llspencerll
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Adott a lányom Win11-es gépe amire vásároltam egy office 2021 plus-t.
(Nagy nehezen) sikerült az MS fiókjához társítani, majd telepíteni, de nem enged se meglévő fájlokat szerkeszteni vagy újat létrehozni.
"a rendszergazda csak megtekintést és nyomtatást állított be az PowerPoint alkalmazásra." [link] Majd ez a link "segítség" gyanánt.
A környezetről annyi talán érdekes, hogy családi csoportban vannak a fiókjaink. Az övé 16 évesre van állítva, Family Safety-n keresztül nyomon is tudom követni a tevékenységét.
A gépén a fiókjának rendszergazda jogosultsága van, ezért nyafog is a Safety, hogy javítani kéne (ez valószínűleg mellékes). Én nem korlátoztam semmit se a gépen, se a Safety-ben. Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest