- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
2003-as Office-t használunk a cégnél, és van egy kész Powerpoint prezentációnk, ahol minden objektum, szövegdoboz, master, stb. minden Arial. Úgy döntöttünk, hogy átformázzuk az egészet, és Lucida Sans betűtípust használunk. Na most megcsináltam azt, hogy a master-ben minden átállítottam Lucida Sans-ra, a az egész prezentációban kicseréltem az Arial-t Lucida Sans-ra a "Format - Replace fonts" lehetőséggel, az adott slide-on minden objektumot kijelöltem (próbáltam egyszerre ctrl+A opcióval és külön-külön is) és szintén átállítottam a fontot.
Ennek ellenére mikor egy szövegdobozba új szöveget akarok beleírni (pedig ha a dobozra kattintok, látszik, hogy Lucida Sans a betűtípus), akkor visszavált Arial-ra a Powerpoint. Ez iszonyúan zavaró, mert bárhol bármit átírunk, hozzáadunk, akkor azt Arial betűtípussal írja be és utólag kell mindig szarakodni az átállítással.
Hogyan tudnám a default betűtípust nem csak az új, hanem a már meglévő objektumokra is véglegesen megváltoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest