Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
polonic #2092 üzenetére
Régen a Windows Sync látta el a feladatot, azzal is volt gond UWP Edge-ben, most nulláról csinálják egy új szinkronizálás backend van és csak lassan engedélyezik a funkciókat. A Windows feladatnézet idővonallal sincs még integrálva. Még a kedvencek duplikáció buggal is küzdenek azt hiszem. Ha működik, akkor kényelmes a felhő, viszont ne bízzunk benne 100%-ig. Én HTML exportban is tartom a kedvenceim, ha valamit elcsesznek a felhőben akkor fájlból vissza tudom rakni.
A szinkronizálás eddig sem volt az erősségük: használom a Onedrive-ot, gigabites nettel 150 KB/s az upload. Lett az a feature, hogy a tálcán az órára kattintva a mininaptárba integrálták a napi eseményeket, többször észrevettem nem szinkronizál rendesen a naptár apphoz, azt írja nincs esemény ma pedig van. A Onenote app csomószor konfliktus hibát jelez jegyzeteknél, már törölt részt akar visszaszinkronizálni. Webes felületen egyszerűbb és pontosabb minden, leszoktam az appokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Last Epoch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest