- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
Tud abban valaki segíteni, hogy mi az oka annak ha az Edge egyáltalán nem indul el? A feladatkezelő a háttérfolyamatok között egy pillanatra megjeleníti ugyan, de az alkalmazások között egy pillanatra sem.
Próbáltam már az alkalmazások és szolgáltatásokban az Edge javítását. Rendszergazdaként próbáltam futtatni. Próbáltam kompatibilitási megoldással bár Windows 10 és korábban működött rajta csak egy idő után nem. A Windows elvileg friss.
(Kicsit más téma, és nem is annyira fontos, mitől lehet az hogy ha próbálok törölni egy alkalmazást, azt a hibát írja ki hogy probléma lépett fel a Windows installer csomaggal? És a telepítéshez szükséges egyik program nem futtatható, forduljon szakemberhez.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest