- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
TunerJoe #99176 üzenetére
Biztosan új szenzort fog kapni, de szerintem is bumszli. Én egy E-M5 IV-re vágyom, E-M5 II építési minőséggel és E-M5 III gomb kiosztással.
Viszont logikus lépés az új szenzort eleve egy szászlóshajóval bemutatni, illetve úgy tudom, hogy az E-M1 széria jól fogyott. Flickr-en is ezzel a családdal alkotnak a legtöbbet. -
peppe79
senior tag
válasz
TunerJoe #98069 üzenetére
Biztos, hogy idővel megszokható. Engem annyira nem fogott meg, de aki kevés pénzért szeretne könnyű, és fényerős obit, annak felesleges tovább keresgélnie. A TTArtisan objektívek közül esetleg a 17mm/1.4-es érdekelne, azt szívesen kipróbálnám. Halszemre, uwa-ra nincs szükségem, normál nagylátószögűnek már ott van nekem a 12mm/f2-es Samyang, alap obinak a 25mm/0.95-ös Zhongyi (Mitakon), "majdnem" kistelének a 35mm/1.7-es Meike, 40mm-től felfelé a régi kisfilmes objektívek, makróra a 4/3-os, 105mm/2.8-as Sigma, street obinak meg a natív 12-32-es Pana (ez utóbbitól soha nem válnék meg). És ezzel a kör be is zárult, tkp. révbe értem.
Sem újabb vázra, sem újabb lencsékre nem vágyom már.
-
nozs23
addikt
válasz
TunerJoe #97890 üzenetére
Igen, egyelőre. Átmeneti állapot, amíg ki nem jönnek egy saját névvel, vagy marad OM Digital Solutions, ami nem túl dallamos egy kamera brandnek. Van itt cikk, benne forrással erről: [link]
Logikus amúgy. Az Olympus megmaradt, csak a kamera divíziót adták el, a márkanevüket nem. Nem véletlenül van elnevezne egy csomó divízió cégenként, gondolom, hogy eladhatóbb legyen ha arra kerül a sor. Legyen az Alpha, Lumix, Vaio vagy bármi. -
Lassú Víz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest