Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
válasz
Bozsana
üzenetére
Vésztartaléknak jók ezek a DSTE akkuk, javasoltan 1-2 havonta megkínálva egy merítés töltés ciklussal, hogy kakaó is legyen benne ha kell.
Állandó használatra kevésbé, kisebb kapacitás, rövidebb élettartam, pontatlanabb kapacitásjelzés a gépen. Különösen videóra nem ajánlom, felvétel közben hirtelen kakukk..
G3, G5 most GX7-hez is voltak / vannak ilyen akkuim, elég egyforma tapasztalattal. -
-
hemaka
nagyúr
válasz
Bozsana
üzenetére
Az uj Nikon kit obin is van lock zar, amit nem kotelezo egyebkent hasznalni, csak a meret miatt vezettek be.
Kingston-t ha nem muszaj, inkabb keruld. Sandisk-re eskuszom, van a csaladban egy kazallal, soha semmi problema nem volt veluk.Ennek mondjuk ellent mond pont egy 8GB-os CL4-es Kingston, ami 9-10 megaval ir, 6eves es meg mukodik is, lel.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Bozsana
üzenetére
Ha kéznél van kártya miért nem próbálod ki?
Nem szokták asszem a kingstont ajánlani, de pl. nekem az van, és oly-ban, panasonic-ban egyaránt jól műkszik. (egyelőre
)Más: amúgy azon agyalok mi a francot fényképezzek?
A hasamra süt a nap, de mindenki melózik/egyetemen van, így nincs akivel kimenjek, + ebből kifolyólag portréalanyok kilőve, meg egyedül nem is merek kimászni a természetbe a mackók miatt... gomba sincs még, én meg már bolondulok meg, nem bírom, nem nekem való az itthon ülés, lustálkodás
az ilyen tárgyfotók stb nem izgatnak... legyen már nyár 
-
polcsa
aktív tag
válasz
Bozsana
üzenetére
A komponálás nem gond lcd-ről, viszont, amivel én nem számoltam (bár jjeahh kolléga jelezte anno), hogy erősebb fényben a tükröződő lcd-t nehéz látni, közvetlen napsütésben pedig reménytelen. Manuális obik használatánál még nagyobb a probléma.
Én áthidalásként berizikóztam egy kamerar qv-1-et, de erről csak két hét múlva tudok nyilatkozni. -
Marseille199
senior tag
válasz
Bozsana
üzenetére
Jó kérdés.
Teljesen más mint tükrössel, használható az AF, nincs tökölés a fókusszal.
De ki kell próbálni. Nyilván keresővel az igazi, főleg, ha azt szoktad meg, de nem hinném , hogy - a megszokáson kívül - hátránya lenne sebességben, stb.Kérj kölcsön egyet esetleg valakitől, aztán uccu neki.

-
MrChris
nagyúr
válasz
Bozsana
üzenetére
olyan mint kompakttal vagy telóval. A többit, bővebben csak akkor tudod meg ha kipróbálod. Enyémen van evf, vegyesen használom aszerint hogyan jobb. Mivel kihajtható az lcd sokkal sűrűbben lehet földközeli perspektívát használni és nem kell a tükörcsapkodásra várni mint a dslr liveview-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
A hasamra süt a nap, de mindenki melózik/egyetemen van, így nincs akivel kimenjek, + ebből kifolyólag portréalanyok kilőve, meg egyedül nem is merek kimászni a természetbe a mackók miatt... gomba sincs még, én meg már bolondulok meg, nem bírom, nem nekem való az itthon ülés, lustálkodás
az ilyen tárgyfotók stb nem izgatnak... legyen már nyár