Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Mark I E-M10-hez lehet érdemes is: egy ismerősnek volt vele garis gondja, és azt mondták, nem tudják már javítani alkatrész hiányában, fogadjon el egy mark II-est cserébe.

Igen, vannak furcsaságok: nemrég itt beszéltük, hogy az E-M10-esekhez például lehet, a PEN-F géphez, ami magasabb kategóriát képvisel, nincs kiterjesztett gari.

-
-
t.imi
addikt
Thx!
Valami fix átfűzöm a vázon és kész kellene. Ezek a műanyag gyorscsatik nem győznek meg.
Nikon 1-hez vettem annó kodak(?) gyártmányt, próbából elengedtem mintha elejteném és szét nyílt a "kulcskarika" a pánt és a váz csati között. Pedig nem fél kiló a Nikon 1.
Nagy gyártók árulnak 12-22k között, az odabsz egy darab pántért.Muerte68, bőr max melltartóban, korbácsoban

-
Grga_Pitic
aktív tag
-
ooooobi
őstag
Most jött meg ebayen vett m10-em, ahhoz egy ilyet kaptam. Csak hiányzik a bal oldali kis kiemelkedés róla. Nem tudom használni fogom e, full fém és nincs rajta semmi a kamera felöli oldalon ami védene, plusz nem is könnyü 145g. Fogása egyébként nem rossz.
Elsöre nagyon szokatlan a gép, utolsó olym egy e330 volt. Meg egy g6 van még. De ki kellett próbálnom ezt az "újabb" olyt is, meg a használt ára már elég baráti számomra. 2 utángyártott akkuval, 9hónaposan, 2300 képpel, nagyon szép állapotban 240€ volt, régóta tetszett ez a forma, fotós gépnek vettem a pana mellé ami inkább videós gép.
-
Grga_Pitic
aktív tag
Az Olympus markolata (legalábbis az E-M10 II-höz való ECG-3-hoz, mert az van nekem, ECG-1-ről nem tudok nyilatkozni) puha anyaggal van bevonva szinte mindenhol a géppel érintkező oldalon, ami azért megnyugtató.
De elég merevnek tűnik a cucc, szóval szerintem nem nagyon tudod dörzsölni vele azzal, hogy ráfogsz a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az is javít a fogáson, a g3-asomból majdnem g6-ot csinált