- Magisk
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO-peller
senior tag
Én rögtön felfogtam, h mit írsz a te felfogásodban a tükör lényegtelenségéről. Az úgy rendben is van. Ne írd le máshogyan még 1x mert felesleges!
Általában megszokott dslr képnőségről volt szó szerintem, amit a reklámok sugallnak az m43-hoz fűzve. Már ez szinte kínos neked ennyire kifejteni. Ami nekem az általam linkelt képsorozatból nem volt kifejezetten tetten érhető, miközben leíródott a tollamból az is, h a kompakt képeknél ez több.
Most én nem értelek téged. Ugye?
Ez a cuccot 2 kiló körül mérik. Szerintem a képminőség nem képviseli az árkategóriát.
Eretnekség ezt leírni az mft topikba. Tudom. Érző ember vagyok. Ezért próbáltam eddig burkoltan fogalmazni.
Összefoglalva: a látott képek jók, de néha túlélesítettek, helyenként fényes felületen aurásak, színmélységükben van hiányérzetem.
Most ki leszek tiltva?
És hol van a lazaság? 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És hol van a lazaság?