Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Freddy76 #58975 üzenetére
Már nem tudom, mikor cseréltem akkut, tegnap valamikor volt. Egyik utángyártott van benne, kevesebbet bír, mint a gyári. Tegnap és ma ~250-350 kép ment bele, na de -5~-15-ben. Ma még ~150 kép mehetett bele, egy órát kint is volt hosszúexpós timelapse-elni. Mikor a timelapse-re 45-50 perc után ránéztem, vadul villogott az üres. Gondoltam akkor hagyom, megy ameddig megy. Ehhez képest még egy tucat képet lőtt, majd visszaállítottam más beállításokra alap isoval, hosszúexpós nr-re, és még lőttem egy pár 60s-osat, meg visszanéztem percekig a képeket. S még mindig nem fogyott ki.
Nadealényeg:
-
törölt tag
válasz
Freddy76 #58975 üzenetére
Jó tudni. Thx. A másodiknál a rontás tulajdonképpen berázás volt, nem AF. Sőt, mindkettő az volt. Egyik a stúdióban, majdnem orrabuktam az egyik softbox állványának a lábában, ahogy felülről fotóztam pipiskedve nagyokat, egyszer meg kint, mert az auto iso 3200-t sokallottam a városban és levittem 400-ra. (Végül megálltam vele 800-on, amit ki tudtam még statikusra tartani).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest