Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrbmirgamid
tag
Fura, de azt kell mondjam, örülök. Ugyanis - ahogy írtam is korábban - nálam a Sony nem játszik, így mindenképp az Olympust ajánlottam voltam (vagy Panát - nekem az a nyerő). Persze ez messzemenően részrehajlás. Méghozzá a Micro43 felé hajlás... De ez nem lehet meglepő, hisz én az M43-ban utazom már egy ideje, így saját magam ellen beszélnék, ha a Sony-t ajánlottam volna (kétszeresen is). De, mivel nem ismerem a Sony-t, véleményt nem mondhattam róla. Az Olympus PEN-ektől millió képet láttam már, és mindig is nagyon tetszettek. Még a Pana előtt az Olympus tükrösei felé nézelődtem (520, 620), mert a színvilága mindig is nagyon tetszett az Olynak.
Alább arról is olvashattál, és ezt magam is tudom, hogy az Oly a jpg-ben is nagyon jó. Én a Pana (G2) jpg-vel nem vagyok annyira elégedett, az Oly-é jóval jobb. (RAW-ban viszont nagyon jó a Pana is.)Nem is húzom tovább az időd: szerintem, az Oly jól jársz, ha azt választod.
-
de mi a bajod? e-pl1 kitek vannak most akciósak, tehát még olcsóbb is az olympus? vagy többet számít a szemednél, hogy mit írt a déikszómárk? nekem is van ismerősöm, aki megvette tőlem az e-pl1-et, mert kattintott négyet, megnézte a képeket a gépén, és közölte, hogy kell, ilyen jó képeket még sosem látott. nyilván nem egy lájtrúm-huszár, de spec. az e-pl1 képe tényleg elég jó így is, úgy is.
www.olympusmintabolt.hu -- itt van mind a három akciós kit, inkább örülj, hogy bejött, ami ki is fizethető.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest