Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Szerintem épp arra utalt Parci, hogy lehetett volna több eszük, és nem közel azonos gyutávokat kellett volna lefedniük

Ha a Samu egy ütős szenzorral és JPG-motorral felszerelt (retró) vázat kihozott volna 1-2 éve egész más lenne a MILC piac struktúrája, ilyen szempontból szerencsések az m4/3 gyártók, mert mostanra a hiányzó obik nagyrészét pótolták, ami még hiányzik az a fényerősebb alap és telezoom meg valami ekv. 200 körüli makró obi. -
pont ezt írtam én is, az első 2 évben gyakorlatilag csak duplikátumokat adtak ki a nagy eszükkel. az oly-nak rögtön meg kellett volna csinálnia a 12-est és a 45-öst, amint a pana odalépett a 20-assal. nem pedig negyvenhét kitobit. de persze ennek piaci okai vannak, ha egy kitobin le tudsz faragni 3 dollár gyártási költséget, és aztán eladsz belőle félmillió darabot, az másfél millió dollár. vázaknál dettó. ezért is iterál annyit az olympus, csak éppen közben mások elmennek mellette.
a nex-5n sajtója brutálisan pozitív, a sony eddig is keményen nyomult az áruházi polcokon, valami azt súgja, még nagyobbat fog harapni a mirrorless tortából, mint eddig. és valahol meg is érdemli az oly-pana duó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest