Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Na pont a koncerteket akartam írni én is (több szempontból), de aztán inkább hagytam.
De ha megint szóba került, én pl. már régóta szemezek az RX100 csúcskompakttal (ugyan a szenzor még a csúcskompaktok között is "nagy", persze pont e miatt (főleg a hosszú oldalon) meg az obi nem túl fényerős) , mert pl. sok koncertre járok ahová még egy m43ot sem vihetek be. Az RX100 viszont simán nadrágzsebbe vágható, és ilyen képeket tud koncert-viszonyok között: [link]
Lehet erre mondani (mindenre lehet...) MLaca szavaival hogy "hervasztó" - csak épp nincs sok értelme, mert ezeket a képeket meg lehet csinálni mivel ezt a gépet beengedik, a jobbakat (merthogy persze nagyobbak) meg nem. Ez van. Egyébként sem poszternek szánom a szobám falára, hanem webes méretben, barátoknak elküldeni, stb. Szerintem teljesen korrekt.
Az egy másik kérdés hogy erre ennyi pénzt még nem áldozok - de fél-egy év múlva tuti lesz ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest