Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
madgie #20678 üzenetére
Pont most találtam egy érthető leírással készült videót, s ott olvastam ezt a twixtor plugint, szóval magát a gh2 őt nem lehet felhúzni ilyen magaslatokba ugye?
Még 1 kérdés amit lehet tudnom kellene de sajnos nem tudom.
Ez a sok hack amik a neten terjengenek mind csak a videó minőség fokozására szolgál? Mert abban elég jó amúgy is a gép, viszont a fotóknál már hamar elvérzik, alacsony ison is. Persze sajnos nincs módom hozzá gyártott komolyabb obikkal használni, csak átalakítóval néhány m42 el, de azokon sem olyan élesek a vonalak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- iPhone topik
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 4200 expoval! )
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Fotó állvány eladó
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest