Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
tag
Sziasztok,
Elkezdeném én is az ETF(ek) TBSZ-re vásárlását, mert már erősen túlsúlyos az állampapír kitettségem a NYESZ, ÖNYUP és MANYUP, illetve deviza cash mellett.
Itt ahogy olvasom, általában VWCE és S&P500 azok az ETF-ek, amiket ti a legtöbben/legtöbbet veszitek.
Ezeket ajánlanátok nekem is? Vagy lenne valami más megfontolandó is? Ha jól tudom, az ETF-ek eleve már erősen diverzifikált csomagok, többszáz elemből tevődnek össze.Mivel új vagyok ezen a téren, honnan tudom, hogy pontosan melyik ETF-et takarják ezek a rövid nevek?
A VWCE esetében arra tippelek, hogy ez a "Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Acc" Jól gondolom?
Az S&P 500 pedig a "Vanguard S&P 500 UCITS ETF USD Acc", vagy valami más?Ezek USD alapúak. Célszerű ezek mellé EUR alapút is választani?
Ugye az acc végűek azok, amik a hozamot önmagába visszaforgatják?
Buy&Hold lenne a cél 10+ évre, az időközben felmerülő nagyobb összegű kiadásaim fedezetét pedig Államkincstári befektetéseim adják.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest