Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
DDL
őstag
A poti (teljes nevén potenciométer) fedőneve hangerőszabályozó. A végfok bemenetére kell kötni: Yamaha->kábel->poti->nagyon rövid kábel->végfok. A beállítása a következő. A Yamaha kimenetét alaphaelyzetbe állítod. Letekered teljesen a potit, majd bekapcsolsz vmi zenét és a potivam beállítod a szub hangerejét tetszőlegesen. Ezek után ehez már nem nyúlsz. Ha változtatni kell akkor a Yamaha-n a szub csatornát variálod.
Pl. www.lomex.hu, www.ret.hu max. 200,-Ft
Üdv: DDL -
Acryclear
csendes tag
Kösz,de azért ne kapjátok fel a vizet mert kezdő vagyok.:(((Elvégre azért vagyok itt.A potit az átjátszó kábelbe kötöm,aztán beállítom egy adott pontra?Ezért kell ugye?
Tudsz nekem mondani egy ilyen címet neten ahol utána nézhetek?Kb mennyi az ára?Ja és köszi -
Acryclear
csendes tag
Bocs hogy ez jutott eszembe:(
Hol tudok ilyet beszerezni???Mi van ha kicsit vásszább veszem a kimeneti sztintet?? -
DDL
őstag
Ezért minek kellett új topic-ot nyitni? :(((
Gyakorlatilag mindegy, nincs számottevő különbség. Mind a kettőt rendesen hazavághatja (ha nincs benne működő védelem) a kb. 6-szoros túlvezérlés. Az utána kötött hangszórót viszont szinte biztos hazavágja. Már persze ha a Yamaha-d teljesen ki van vezérelve. Ezért csináld azt amit már a másik topic-ban is javasoltam. 22k-50k-s potit kell elé tenni.
Üdv: DDL
[Szerkesztve] -
Acryclear
csendes tag
Mi van akkor ha van két végfokom,az egyik bemeneti impedanciája /legyen A reősítő/,10 kOhm,bemeneti érzékenysége pedig:775 mV.A másiké /legyen B erősítő/,bemeneti impedanciája 20 kOhm,bemeneti érzékenysége pedig,775 mV.Az a kimenet amivel hajtanám őket,4V/1.2 kOhm.Melyik erősítő lenne jobb?Talán egyik sem a nagyobb ''terhelés'' miatt??:O
Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest