- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
a proci nem ''jó'' :U
megnéztem az első konfigot az 1600+ XP-vel. azzal hibátlanul ment minden.
a Durcit pedig megpróbáltam egy KD7-S lappal is. belepakoltam elindult a gép. biosban beállítom a procit hogy 1800Mhz (133Mh), aztán újraindul de nuku kép. bios reset meg nem segít. -
naga
senior tag
Igen, még a procit próbáld kicserélni az XP-re, és a kábeleket is nézd meg. A biosban meg állítsd vissza a default vagy fail safe értékeket. Ha a többi ugyanaz, akkor már csak a lap lehet a rossz szvsz.
-
TrollBalint
addikt
Nem lehet, hogy az IDE kábellel van gond?
Rövid volt a kábel és gondoltam veszek egy hosszabbat, betettem és mondom felteszem úrja az op. rendszert.... :)
24 óra alatt 4x formáztam a vinyot, +1 bios format mire rájöttem, hogy a vadiúj ide kábel a rossz. Telepítésnél mindig hibaüzenetet dobott ki, de az volt az érdekes, hogy mindig máshol :U :F -
roPHka
senior tag
''Tesztkonfigjaim''
első konfig:
-Abit AT7-Max2
-Duron 1.8Ghz
-256/333 Samsung
-Gef2 GTS Pro
-4.3gb-os tesztvinyó
-egyebek
másik konfig:
-Abit KD7-E
-1600+ XP
- többi ugyanaz
harmadik konfig:
-Abit BD7-II
-Intel P4 1.7
-többi szintén ugyanaz
a lényeg hogy az első konfignál XP (SP1) hibátlanul feltelepíti, majd ha a windows media playerre kattintok akkor azonnal hibát jelez.ha pl. programot (csak az NFS UG-t próbáltam még) telepíteni akarom egy darabig megy, aztán mikor elkezdené installálni akkor szintúgy hibaüzenet
a másik két konfignál minden ugyanaz volt (ram,vga,vinyó,egyebek...) és ott minden hibátlanul ment.
na most az első konfignál nem tudom mi lehet a gáz. vagy lap, vagy proci vagy valami beállítás?
holnap megnézem az 1600+ xp-vel, aztán win98-al hogy ott mit csinál.
szerintetek mi lehet a bibi?
amúgymeg játszani pl. nfs ug-vel úgyhogy másik vinyót betettem és rajta volt, hibátlanul elindult, nem fagyott, hasított rajta mint állat, de telepíteni basszus nem tudtam, sőt szerintem mást se nagyon tudok, mert hibaüzenetet nyom a pofámba...
ha valaki segítene akkor azt megköszönném, hátha csak valami beállításhiba...
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- PS Plus előfizetések
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest