Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
Nem akartam uj topicot nyitni es ez vegul is ide vag.
Szalé van egy kis problemam. ircn mar kerdeztem de ott nem tudtak mit kezdeni evvel. a config L vileg itt van alul :D
emeltem a feszt 1.7re. az fsbt emeltem 10-15Mhzenkent. a vegen felraktam 200ra. es kikapcsolt a gep amikor seveltem. csak ugy lehetett visszakapcsolni hogy tap off/on . aztan 190re visszavettem ott is ugyan ez. 185nel lement a memtest is. ekozben vegig a szorzo 7x es volt.
kezdtem emelni a szorzot 8 lement a memtest 9nel kifagyott. 8x185=1480 es 1466rol indultam. :((
akkor probaltam ugy hogy fsbt visszaallitottam 166ra szorzot 7re. memtest lement.
1esevel emeltem a szorzot 8meg ment 9mar nem. kikapcsolt magatol.
visszaalitottam az fsb /dram ratiot by spdre. akkor mar ment a 9 is. de ez is 9x166=1494 es ez is gyenge.
visszaálitottam eredeti beallitasokra. kikapcsolt. off/on bekapcsoltam megint ujrainditottam es lement a memtest es ennyi.
amikor kikapcsolt mindig azt irta ki hogy a cpu unworkable or has been changed. vagy mi.
:F :F :F :F
pls segitsetek.
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest