- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
LakiTomi
tag
Hát néztem visual basic-ot.Télleg nem nehéz gondoltam hogy abban elkezdem, de idöközben a haver adott könyvet Flash 5 - röl és valahogy megtetszett. Az hiszem mégis ebben a fless-ben fogom, köszönöm a segitséget mindenkinek.
TOPICOT BEZÁRHATJUK ! Ne foglalja feleslegesen a helyet.
[Szerkesztve] -
LakiTomi
tag
válasz
georgeeboy #6 üzenetére
Hajaj. Felejtsd el hogy mérnöki. Nem fogom most itt nekled elmagyarázni.. Csak egy kis segitséget kértem, hogy milyen progiban lehetne ezt megirni. Attol mernöki hogy az optikus kábaelokrol irok munkát és ilyen rövidke szimulacios progival kellene szemleltetnem a munkam. Remélem kielégitettelek nagyokos
-
georgeeboy
tag
ez mitől mérnöki?
-
LakiTomi
tag
Még valakinek valami 5 lete. Az Opus progi trial verziojat nemtudom sehhonan se letölteni hogy megprobalkozzak vel.Ha valaki meg tud segiteni akkor nagyon megköszönném
-
LakiTomi
tag
Nem olyan bonyolut.
Olyat kellene hogy van egy ilyen csúszkám és ha állitom rajta a gombot (mozgatom fel-le)akkor ettöl függöen változtasson egy ablakban számértéket! Semmi több.
Ez a legnehezebb része, a többi az már csak olyan hogy rákattintok valamire és elöjön egy újabb szöveg vagy kép esetleg animácio, de az végulis nem fontos. Vagy pedig beirok számokat és azokkal mat. müveletet végez.
Szal milyen progiban álljak neki? Powerpoint, Flash (hányas ver) vagy egyéb. Ha eldöntöttem melyik, holnaptol már neki is kezdek, és persze megosztom veletek az eredményeim.
Bocs ha egy kicsit bonyolult voltam, csak tömör akartam lenni.
[Szerkesztve] -
LakiTomi
tag
Sziasztok, elég nagy problémám van.
Kellene írnom egy simulációs programfélét.Milyen programot ajánlotok a következöhöz.
*képek megjelenitése
*szöveg megjelenitése
*számolás, egszerü műveletek + eredmény megjelenitése
*windűzös környezet
*mozgatok egy csúszkát és változik az eredmény
ENNYI
semmi bonyolut dolog épp ezért nem szeretném valami bonyolult programnyelvben megirni (Visual c++, Java..),
Én a powerpointra gondoltam, de ott nem tudom hogy kell ilyen számolási müveleteket végezni.
Ti milyen progit ajánlotok amiben meg tudnám irni a munkát.Windűzös felület legyen azért és egyszerü kezelhetöség. Tuti van vmilyen progi amely alkalmas ezzekre a cuccokra és könnyen kezelhetö. Esteleg Flash, de az is elég bonyolut! Szal értitek, valami hasonló
Még van rá 2 hónapomElöre is köszönök minden jó tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest