Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbi-
csendes tag
Sziasztok!
Azon morfondírozom manapság, hogy vajh milyen hordozható mp3 lejátszót vegyek...
Ami fontos lenne, hogy használhassam PenDrive-ként, viszonylag kicsi és könnyű legyen, LCD kjelző, min. 128MB memória... Ennyi talán elég is
(Esetleg rádió is, de az már annyira nem fontos).
Előszőr kinéztem magamnak 1 XIRO mp3 lejátszós PenDrive-ot, de ezt szinte sehol sem lehet kapni
(pedig hirdette a MagiComp és a Mikland is). Ennek még az ára is megfelelt volna (brutto 20e)...
Aztán most találtam egy hasonlót: Mercury iXA-321i az Aqua-ban brutto 25e (ennyit még hajlandó vagyok rááldozni)
Szóval így külsőre, meg tudás alapján nagyon szimpatikus, de így ránézésre nehéz eldönteni valamiről, hogy valóban jól szól -e
Ha valakinek esetleg van légyszi ossza meg velem a tapasztalatait!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Esetleg rádió is, de az már annyira nem fontos).
(pedig hirdette a MagiComp és a Mikland is). Ennek még az ára is megfelelt volna (brutto 20e)...