Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbi-
csendes tag
Sziasztok!
Azon morfondírozom manapság, hogy vajh milyen hordozható mp3 lejátszót vegyek...
Ami fontos lenne, hogy használhassam PenDrive-ként, viszonylag kicsi és könnyű legyen, LCD kjelző, min. 128MB memória... Ennyi talán elég is
(Esetleg rádió is, de az már annyira nem fontos).
Előszőr kinéztem magamnak 1 XIRO mp3 lejátszós PenDrive-ot, de ezt szinte sehol sem lehet kapni
(pedig hirdette a MagiComp és a Mikland is). Ennek még az ára is megfelelt volna (brutto 20e)...
Aztán most találtam egy hasonlót: Mercury iXA-321i az Aqua-ban brutto 25e (ennyit még hajlandó vagyok rááldozni)
Szóval így külsőre, meg tudás alapján nagyon szimpatikus, de így ránézésre nehéz eldönteni valamiről, hogy valóban jól szól -e
Ha valakinek esetleg van légyszi ossza meg velem a tapasztalatait!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Esetleg rádió is, de az már annyira nem fontos).
(pedig hirdette a MagiComp és a Mikland is). Ennek még az ára is megfelelt volna (brutto 20e)...