- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
xuldar
addikt
Hát, ha már DVD, akkor legjobb a DVD-lejátszó a gépbe, onnan közvetlenül lehet rippelni, digitálist digitális formátumba, nincs jelveszteség. A VIVO-t analóg felvételre használják, és mivel ott digitális->analóg, vagy analóg->digi átalakítás folyik, van jelveszteség.
Nem tudom, asztali DVD lejátszónak milyen kimenetei vannak, de biztos van olyan digitális kimenete, amit egyből tud fogni a számítógép. Ezért jók a DV-kamerák, mert azok egyből digi formában vesznek fel, és egy firewire kábellel át lehet tenni egyben a gépre az anyagot. -
gmishi
tag
válasz
Norbertpower #16 üzenetére
az 1 videocapture program(elvileg de miel nem fut .......
-
gmishi
tag
válasz
Norbertpower #8 üzenetére
szerintem már kezdi lefaragni a hátrányait az nvidia az ati-val szemben. szóval ha most vennék(1-2 hónapon belül) dx9-es kártyát vár nem volna annyira biztos hogy az ati mellett döntenék, pedíg jó cuccai vannak nemvitás!
-
xuldar
addikt
Fogsz egy videokamerát (analógot), lejátszó üzemmódba teszed, és elkezded lejátszani a felvételt. A kamerával ennyit kell tenned.
A videókártya vivo-drivereit feltelepíted, ha adtak hozzá capture-programot, akkor azzal, ha nem, akkor mással (pl adobe premiere) kell levenni az anyagot.
Az adobe-ot nem nehéz használni, nyitsz egy új projectet, beállítod a felvétel paramétereit, a videoforrást (s-video), és megnyomod a capture gombot.
Összekötni úgy kell, hogy egy jack-dugó megy a kamerába, a másik végén 2 vagy 3 szines dugó van (nem jut eszembe a neve), amiből a sárga a videójel, azt kell a kártya vivo-hosszabbítójának a bemenetébe dugni, a fehéret (ha stereo, akkor piros is van) a hangkártyába. Ezek közül a videókábel a fontos, a hang nem érdekes. Ha 25 frame-mel vesz fel a kártya, és ebből egy sem lesz dropped frame, akkor jó. Minél több a dropped, annál rosszabb.
Ennyi. -
gmishi
tag
válasz
Norbertpower #7 üzenetére
igen szerintem még elégsokan használnak 4200-ast. sokan megvették még amikor kijött mert ár/teljesítmény arányában egészen jó volt (szerintem még most isaz) csakhát ugye 9500, 9700 dx9 .
-
Norbertpower
aktív tag
Vagy most éppen nagyobb sikere van a RADEONNAK???:))
-
Norbertpower
aktív tag
Jól látom hogy mostanában sokan használnak TI 4200-t???
-
gmishi
tag
az az igazság hogy nem tdtam kipróbálni mert fingom sincs hogy hogy műkszik ez a vivo téma. azért írtan tegnap azt hogy mára megmondom mert elvileg jött volna az eggyik haverom aki ért hozzá,de nem jött.ezer bocs! de ha pár sorban leírod hgy miként is kell ezt hazsnálni.......?
-
xuldar
addikt
-
gmishi
tag
sziasztok. a kérdést csak azért teszem fel mert ha (viszonylag) jópénzért eltudnám briznicelni akkor beneveznék 1 dx9-es kártyára. triplex millennium silver gf4ti4200 8x vivo 128mb
Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest