- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
gerjus
senior tag
telleg nem faj egy flatron 775 ftm van ami 1280 on csak ennyit bir !!
mindenkinek faj csak nekem nem ezt az ''extrem'' peldat csak azert hoztam hogy erzekeltessem hogy ez mennyire emberfuggo nemkivanok itten vilaghaborut inditani biztos van erre topik CRT vs TFT vagy ilyesmi !
Mennyi az az annyi valaki valaszoljon please !! -
Loha
veterán
de akkro is bombázz , és azért mert ez így alkot képet , olyan mint a freon gáz annó a hűtőkben...
Na gondoltam, hogy vmi ilyesmi tévképzet van a háttérben. A CRT-k sokat fejlődtek ám 80-as évek óta
Gondold végig, hogy mi bombáz, a freon gázt meg ne lélegezd be
Ja sorry, asszem az csak az ózonréteget roncsolja
De mondom olvassgasd azt a linket amit írtam
[Szerkesztve] -
Printszkrín
senior tag
Úgy látszik az anyagi lehetőségeid végtelenek. (csúcsot-csúcshoz)
Persze egy Eizo tft-t én is elfogadnék, de szerintem a kispénzü ember
jobban jár egy használt csúcs CRT-vel.
Nem tudom ez az Iiyama mit tud felbontásban, de a SUN monitor amiről az
elején írtam 1024x768-ban 140hz frissítést produkál.
Ez szerintem nem rontja a szemet sem.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Meséld el mit tudunk?
Akkor próbáld ki amit mondtam, aztán meglátod.
Egyébként a fehér papírlap félhomályban szürke, sötétben meg fekete.
Fénycsővel megvilágítva kékesfehér (hideg), hagyományos izzóval pedig sárgás fehér(meleg). Persze ezt csak akkor látod, ha egymás mellett van a kettő, mert különben mind1ik fehér.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Monitorszűrő lencsékkel kapcsolatban érdemes ezt olvasgatni: Bővebben: link
-
Loha
veterán
Nekem a CRT képe kellemes, nekem a TFT-től fájdul meg a szemem, és ismerek még pár ilyen embert.
Láttam már sok TFT-t, itt mindjárt a másik szobában van 2db, de SZVSZ ez nem ide tartozik.
gyilkolja a szemed ez úgy ahogy van hülyeség.
Légyszives támaszd alá tényekkel, ne csak a levegőbe beszélj.
Van akinek a pap, van akinek a papné, de hogy káros lenne, ezt még senki nem tudta bebizonyítani.
Digitális fehér az fehér, ezeknek a crt-knek a fehérje szürke melette
Mi az hogy digitális fehér? Ugyan úgy ''analóg'' fehér mint a CRT-é csak azért látod fehérebbnek mert világosabb. TFT-nél egy fénycső bocsájta ki a fehér fényt, abba bámulsz bele. Reggeli napsütésben fogj egy fehér papírlapot nézd erősen pár percig, aztán nézz bele a TFT-re és rájössz hogy ahhoz képest az is szürke.
Kategoriákat hasonlítunk nem , csúcsot csúcsal
Igen árkategóriát. Egy csúcs használt CRT, egy árkategóriában van egy gagyi TFT-vel, de képminőségben sokkal jobb. -
Loha
veterán
--gyilkolja a szemed ez úgy ahogy van hülyeség.
és igaz csúnyább a szine a gagyi tft-nek, de a fehér szin 10000X szebb rajta még azokon is
Ez is hülyeség, te nem láttál még ilyen moncsit.
és ha a graphic tft-ket vesszük , akkor meg rájösz hogy miben is jobb ez: SEMMIBE , max ár
És az ár nem elég? Vagy az neked egyáltalán nem számít?
Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mini PC
- Vírusirtó topic
- gerner1
- Revolut
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest