Keresés

Aktív témák

• mclord

aktív tag

válasz Loha #48 üzenetére

akkor én nem vagyok eletrotechnika tanár, és nekem a tft-se fizet , de fogj 1 elák könyvet nézd meg a katód sugár cső működését, (erősítők után veszed találod meg ), és rájösz miről beszélek : HZ: annak annyi köze van hogy nem villog, de akkro is bombázz , és azért mert ez így alkot képet , olyan mint a freon gáz annó a hűtőkben...

gerjus

60hz-es crt-től nem fáj a szemed úgy hogy órákig nyomod , na ezt nem hiszem el :D , nem tft az:DDD

[Szerkesztve]

• mclord

aktív tag

válasz Loha #43 üzenetére

Nekem is van kb 2 éve,ha nap mint nap évekig crt-n dolgozol nekem pl X idő után éreztem hogy elfáradt a szemem fájt amikor lecsuktam : és mióta meg vettem no problemeo, tft-vel meg elvagyok nincs is baj ( ez is bizonyított a kép alkotás miatt ,hogy szem barátibb)

Printszkrín

Lehet akár 200hz is akkor is katód cső bombáz állandóan a szemedbe, mondjuk 85-100hz-től a vibrálás legalább nem zavaró, ez igaz ..

[Szerkesztve]

• mclord

aktív tag

válasz Loha #39 üzenetére

te más világon élsz érzem:D

gyilkolja a szemed ez úgy ahogy van hülyeség.
    Légyszives támaszd alá tényekkel, ne csak a levegőbe beszélj.
    Van akinek a pap, van akinek a papné, de hogy káros lenne, ezt még senki nem tudta bebizonyítani.

Jó tudni hogy nem bizonyított:D,azért van monitor szűrő szemcsi meg a katód sugár cső is király ugye, na ne csináld már ezt ennyire nem hiszem el ,hogy elvakult vagy:) ,mert ezt azóta tudjuk mióta megalkottuk a crt-t, tv-t (nem a tft, plazmára gondolok )

Digitális fehér az fehér, ezeknek a crt-knek a fehérje szürke melette
    Mi az hogy digitális fehér? Ugyan úgy ''analóg'' fehér mint a CRT-é csak azért látod fehérebbnek mert világosabb. TFT-nél egy fénycső bocsájta ki a fehér fényt, abba bámulsz bele. Reggeli napsütésben fogj egy fehér papírlapot nézd erősen pár percig, aztán nézz bele a TFT-re és rájössz hogy ahhoz képest az is szürke.

ISmét nincs igazad, én képeket szerkesztekitthon PS-el, mivel fotózok ,és tudom hogy mi micsoda , tehát akkor a tft-tvidd a moncsid mellé és meglátod a 2 fehér szint, már mintha nem valami régi moncsi, vagy nagyon olcsó kategória :Lg -k alatti katrgóriára gondolok

• mclord

aktív tag

válasz Loha #35 üzenetére

látom te se használtál még crt-n kívűl tft:D, csak szajkózod a sok butaságot, én graphicai cégnél dolgoztam 1 jó ideig másod állásba , ahol egyszerre 2db 21-en nyomtuk és én tisztába vagyok a dolgokkal, úgy látom veled ellentétbe

gyilkolja a szemed ez úgy ahogy van hülyeség.

Te ha ezt komolyan mondad akkor no comment hozzád, dolgozz tft-n 10 órát és crt-n moncsi szűrő szemüveg nélkül. és nem mondanál ekkora butaságos :D

és igaz csúnyább a szine a gagyi tft-nek, de a fehér szin 10000X szebb rajta még azokon is Ez is hülyeség, te nem láttál még ilyen moncsit.

Digitális fehér az fehér, ezeknek a crt-knek a fehérje szürke melette:)

és ha a graphic tft-ket vesszük , akkor meg rájösz hogy miben is jobb ez: SEMMIBE , max ár
    És az ár nem elég? Vagy az neked egyáltalán nem számít?

Kategoriákat hasonlítunk nem , csúcsot csúcsal;)

• Rapid

aktív tag

válasz Loha #19 üzenetére

No comment, no cry....tralallalla.....:Y

Aktív témák

Hirdetés