- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Rapid
aktív tag
válasz
Printszkrín #45 üzenetére
Én most 1280*960-on használom és 100Hz-re állítottam (85Hz felett már szinte tök mindegy!!)
De az 1600*1200-at is tudja 85Hz-en
(legnagyobb: 2048*1836 65Hz) -
mclord
aktív tag
válasz
Printszkrín #38 üzenetére
haszerkeszteni kell akkor inkáb 30k-s crt+ 30k zeiss monitor szű lencse +keret (30k) =60k
és szemed meg marad és ugyan ott vagy, ellenben ha nem szekeszgetsz akor semmi értelme szerintem..., de emberünk 50-70 k környékén eladni, tehát vagy komolytalan, vagy balekot keres
Ha jól emlékszem arról volt szó tft -k milyen roszak..., a crt milyen jó most meg már te is komoly tft-t akarsz, na ez is jelent valamit
, ha hasonlítani akartok tegyétek de a szintet ne feledd graphic monitort graphichoz. simát simához
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Printszkrín #29 üzenetére
Csak nem tom miért hasonlítasz egy csúcs CRT-t a legolcsóbb ótvaros tesco gazdaságos TFT-hez. :Đ
(rejtett UP) -
pcMANiac
aktív tag
válasz
Printszkrín #21 üzenetére
Először is UP a jó monitornak.
Azt már csak az igazságérzetem mondtatja velem, hogy nincs százszor szebb képe, mint amilyen egy jó PVA vagy MVA TFT-nek van. Mondj valami más előnyt a TFT-vel szemben, de pls ne a képminőségetmert az baromság.
-
Rapid
aktív tag
válasz
Printszkrín #25 üzenetére
Igen. CRT-t csak venni érdemes, eladni nem. Én csak TFT-t adtam el az idén, mert megérdemlem
Jó éjt mindenkinek! -
Rapid
aktív tag
válasz
Printszkrín #23 üzenetére
Na ide azt hiszem betérek.... Köszi!!!
-
Rapid
aktív tag
válasz
Printszkrín #21 üzenetére
Ezt hol vettétek, lehet érdekelne egy a melóhelyre...Az tényleg jó darab.
-
Rapid
aktív tag
válasz
Printszkrín #16 üzenetére
Mire gondoltál?
''Neki nagy, de nem a képátlóra gondolok.'' -
Rapid
aktív tag
válasz
Printszkrín #13 üzenetére
Ha most azt mondom, hogy múlt ősszel, zsír újként ez bruttó 160 000 volt, akkor majd megkapom, hogy ez itt és most senkit nem érdekel...... töttöttörörröö....
-
Rapid
aktív tag
válasz
Printszkrín #8 üzenetére
Még mennyit kéne ráfizetnem?
Viccen kívül, az esti Bécsi út esélyesebb lenne. Felírtam a mobilod!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest