- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Loha
veterán
Itt alaposan ki van tárgyalva a téma: Bővebben: link
Egyébként nem nagyon értem, hogy mit írsz, mert te ha jól értem e fényerősséget mérted, az pedig nem káros...
CRT-ken az elekromágneses és röntgen sugárzását kell mérni.
Ja és egyetérek pilótával, akinek olcsón jó kell, szaladjon el egy használt kereskedésbe és vegyen 21''-os Trinitron moncsit, amíg még nem öregszenek el teljesen.
30-35k környékén garival, meg lehet venni az egykori 200-250k-s moncsikat, amik verik az összes 150k alatti TFT-t.
[Szerkesztve] -
Tsunami
senior tag
Lehet, hogy én vagyok hülye, bár tanultam a kandelláról meg luxról meg lumenről meg mittoménmiről, de nekem ez nem tiszta, hogy hány fc mennyire káros, meg hány mikrowatt. Szóval leírhatnád, hogy a parasztember is megértse jobban
u.i: bármilyen TFT-t képtelenség dtp-re rendesen használni, én próbáltam rengeteget.
[Szerkesztve] -
Hát igen. Hányszor magyaráztam, hogy parasztvakítás a TFT, de mindenki lehurrogott, hogy de a CRT mennyire sugároz
Hát én még egyenlőre maradok az utánhúzásnélküli, minden irányból látható, színhelyes, 21''-os, 30-e Ft-os EIZO F78 meg a Philips 201B4 monitoromnál. Bár gondolkodtam rajta, hogy sokkal jobban megérné helyettük egy pár utánhúzós, csak szemből nézhetős, színhibás, 19''-os 150-e Ft-os TFT. Hiszen azért az a sugárzás ugye...Na meg a szembe lövellő porszemek ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Hővezető paszták
- One mobilszolgáltatások
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest