- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Aminél ahogy látom, a követelmény a minimum 10MB/s szekvenciális olvasási teljesítmény, és a 4000 műveletes véletlenszerű művelet.
A Lexar kártya pl V30-as, ami 30MB/s-et garantál szekvenciális olvasásnál.
Az Adata meg V10-es, ami 10MB/s-et garantál szekvenciális olvasásnálViszont amit te is, és én is belinkeltünk, az igen világosan leírja, hogy ez a Sandisk kártya az UHS-I szabványnak felel meg, ami 104MB/s szekvenciális olvasás esetén. Ha több kell, akkor vedd meg a Sandisk spéci olvasóját, ami tudja a spéci adatátvitelt.
-
-=RelakS=-
veterán
Pedig működik. Normál UHS-I olvasóban hozza a kb 100MB/s-et, a 160-at meg olyan olvasóban hozná, ami tudja ezt a saját, egyedi kommunikációt. Vegyél olyat, gyors lesz.
Az A2-es sebességet valószínűleg mobilban sem hozná, ha a mobil nem ismeri a Sandisc féle egyedi megoldást.
-
-=RelakS=-
veterán
Ezt meg hogy? Egyeztet az olvasóval, és ha az említett típus, akkor engedi a nagyobb sebességet? Ha ennyire konkrét trükk van beépítve az azért már szemétség. Ha meg nem, akkor a többiek vajon mit hagynak ki?
Sandick oldalán ezt daláltam:
* Up to 170MB/s read speeds, engineered with proprietary technology to reach speeds beyond UHS-I 104MB/s, require compatible devices capable of reaching such speeds.Szóval UHS-I-el nem is lehetne sokkal gyorsabb mint amik kijöttek neked?
Látom, a sebesség mellett van két csillag. A csomag hátulján az mit ír?
-
headhunter
addikt
"Transcend microSDHC 32GB Class 10 USH-I U3 633x"
Ugyanezt a kártyát akartam elsőnek venni, de végül maradt a Sandisk.
USB 3.0-n tesztelve, már nálam is hozza a "gyári" értékeket. [link] (Internet Coffee)
-------------------------------------------------------------------------------------------
a8lKüldtem egy privát üzenetet...
-
a8l
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest