- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Ga Bee
csendes tag
Kedves Rover623 !!!
na akkor hasonló finom modorban ahogy te adtad elő...
bocs hogy ilyen f#szúl fogalmaztam nem ugy homály 1-2 ember számára hogy baromira nem tudja mi az(föleg nem ebben a kiskerben)
csak mondjuk én dolgozom miközben te gondolom otthon játszadozol...
tehát hazavittem összeraktam müködik... kevés... számomra ...
föleg hogy elötte való gépemet agyon rángattam hasonlóan amiket ti itt időtöltésként elbaromkodtok
nehogy azt hidd hogy mi itt bent nem játszogatunk el ilyen dolgokkal de mondjuk mióta lehet DDR2 kapni MO-on??? kinek van arra ideje hogy mindegyik tipust agyon nyuzza??? kérdem én??
tehát ha esetleg egy kicsit visszavennél magadból és csak annyit irnál ennek a barom doboztologatónak aki mondjuk egy kurva jó csapatban dolgozik itt a terézkörúton ha elmondhatom persze ezek útán gondolom jön a következö fika hogy ja abba kszott kékmicsoda...elmondhatnád azokat a tapasztalataidat amihez nekem nem volt még időm...
ja ha gondolod te téged is várunk szeretettel ide hogy 1 el többen legyünk doboz tologatók
ja arra meg hogy 1-2 második hozzászólásom arról meg csak annyit hogy idáig nem szorultam rá eme magasröptö gondolatcserékre és mégis mindig toppon volt a kötyöm otthon és a tiétek csak a ph ment egyedül nem???
azért kösz a hozzá szólást nincs harag...
Ga Bee
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest