Hirdetés

Aktív témák

• Ga Bee

csendes tag

válasz Rover623 #22 üzenetére

Kedves Rover623 !!!

na akkor hasonló finom modorban ahogy te adtad elő...

bocs hogy ilyen f#szúl fogalmaztam nem ugy homály 1-2 ember számára hogy baromira nem tudja mi az(föleg nem ebben a kiskerben)
    csak mondjuk én dolgozom miközben te gondolom otthon játszadozol...
    tehát hazavittem összeraktam müködik... kevés... számomra ...
    föleg hogy elötte való gépemet agyon rángattam hasonlóan amiket ti itt időtöltésként elbaromkodtok
    nehogy azt hidd hogy mi itt bent nem játszogatunk el ilyen dolgokkal de mondjuk mióta lehet DDR2 kapni MO-on??? kinek van arra ideje hogy mindegyik tipust agyon nyuzza??? kérdem én??
    tehát ha esetleg egy kicsit visszavennél magadból és csak annyit irnál ennek a barom doboztologatónak aki mondjuk egy kurva jó csapatban dolgozik itt a terézkörúton ha elmondhatom persze ezek útán gondolom jön a következö fika hogy ja abba kszott kékmicsoda...elmondhatnád azokat a tapasztalataidat amihez nekem nem volt még időm...

ja ha gondolod te téged is várunk szeretettel ide hogy 1 el többen legyünk doboz tologatók:((:((:((
    ja arra meg hogy 1-2 második hozzászólásom arról meg csak annyit hogy idáig nem szorultam rá eme magasröptö gondolatcserékre és mégis mindig toppon volt a kötyöm otthon és a tiétek csak a ph ment egyedül nem???

azért kösz a hozzá szólást nincs harag...
    Ga Bee :DD

Aktív témák