Aktív témák
-
Ga Bee
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #30 üzenetére
kösz tippet
igazság szerint nem az volt a kérdés hogyan...
hanem az hogy birja-é ez a fos kingmax...???
de ma este kipróbálom no problem... -
Ga Bee
csendes tag
de tavaly januárban is itt dolgoztam már, mily meglepő...
egyébként nem lenézem a forumot te nehogy azthidd, de ne hidd azt többet tudsz mint én, de ha igen akkor sem igy kell válaszolni...
ez csak egy elcseszett nap elcseszett kérdése volt merthogy nem gondoltam volna hogy ennyire fos ez a kingmax egyébként már megrendeltem helyette a-data márkából pározva (2*512)
tehát mégegyszer mondom nem elenség vagyok... én azon kevés kék dolgozok közé tartozom aki nem átbaszni akarja a vevőt, hanem a legjobbat neki, megpróbálom ellátni 100%-ig korrekt szakmai tanácsokkal a vevőt...
ha ez elsőre nem is jött le ez a szakmai tapasztalat...
egyébként tényleg ne fikázzuk itt egymást adjuk át egymásnak amit talán jobban tudunk mint a másik biztos van olyan információ minkettönk birtokában amit jobban tud egyikönk beismerem nem vagyok mindenben a legjobb.. de te sem...
nincs olyan szakmabeli aki mindent flottul vág...
ha esetleg egy kis segitséget mégis nyomnál mivel tudnám ezeket a kingmaxokat azonnal hipersebbeségre zavarni akkor megköszönném...
egyébként néztem én is azt a lapot ami neked van egyedül a wifi kártya szolt az enyém mellet...
na akkor ellenség vagy felebarát??? -
Ga Bee
csendes tag
Kedves Rover623 !!!
na akkor hasonló finom modorban ahogy te adtad elő...
bocs hogy ilyen f#szúl fogalmaztam nem ugy homály 1-2 ember számára hogy baromira nem tudja mi az(föleg nem ebben a kiskerben)
csak mondjuk én dolgozom miközben te gondolom otthon játszadozol...
tehát hazavittem összeraktam müködik... kevés... számomra ...
föleg hogy elötte való gépemet agyon rángattam hasonlóan amiket ti itt időtöltésként elbaromkodtok
nehogy azt hidd hogy mi itt bent nem játszogatunk el ilyen dolgokkal de mondjuk mióta lehet DDR2 kapni MO-on??? kinek van arra ideje hogy mindegyik tipust agyon nyuzza??? kérdem én??
tehát ha esetleg egy kicsit visszavennél magadból és csak annyit irnál ennek a barom doboztologatónak aki mondjuk egy kurva jó csapatban dolgozik itt a terézkörúton ha elmondhatom persze ezek útán gondolom jön a következö fika hogy ja abba kszott kékmicsoda...elmondhatnád azokat a tapasztalataidat amihez nekem nem volt még időm...
ja ha gondolod te téged is várunk szeretettel ide hogy 1 el többen legyünk doboz tologatók
ja arra meg hogy 1-2 második hozzászólásom arról meg csak annyit hogy idáig nem szorultam rá eme magasröptö gondolatcserékre és mégis mindig toppon volt a kötyöm otthon és a tiétek csak a ph ment egyedül nem???
azért kösz a hozzá szólást nincs harag...
Ga Bee -
Ga Bee
csendes tag
sziasztok!!!
nemrég újjitottam gépet és segítség kellene
igaz az egyik kiskerben dolgozom ahhol sok info és tapasztalat jut az ember birtokába de ez még egy kicsit homály mindenkinek...
szóval most cseréltem a jó kis I865 ös lapomat I915re és mivel DDR2 eszik a dögje csak hát azt is cseréltem...
az a kérdés szerintetek nem sok egy kicsit a 4-4-4-12 időzités olvastam forumokat gyári oldalt ilyesmit ezt mondják standardnak....
ja ez egy Kingmax DDR2/533 modulkák
van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata???
lehet ennél jobbat elérni 533 freki mellet???
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged